,

Fido Dido


Dulu, fido dido ni cukup pemes....
Skrg ni ada lagi ke ek??
Suka tengok kartun ni, nampak cool..

Banyak lagi kartun-kartun yang comei-comei macam care bear, smurf, strawberry shortcake etc. Klu la nak dibandingkan dengan kartun-kartun skrg ni, huh jauh sungguh beza nya. Memang tak gemor sungguh ako nengok an kartun-kartun skrg nih. Tak comei langsung.

Macam mana la budak-budak zaman skrg ni tak ganas... alahaaiii!
Tengok je la kartun-kartun kat tibi.. iskk x koser nak senarai hitamkan kat sini.
Pape pun, life dolu memang BANYAAKKKKKKK sangat perbezaan.

Ngeri!!

Nota Jemari: back to the future??
Share:

8 comments:

  1. dulu ada tempe asoka, voltron, mask etc... suka sesangat.

    ReplyDelete
  2. ooo masa zmn kita, fido dido ni dah nak tenggelam. tak lama kemudian, terus m'hilang =)

    ReplyDelete
  3. cool je kan katun zaman kita dulu2.. skang ntah apa2.. eh, bro john takel mekchu dgn lukisan fido dido ni tau.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Lily,
    ye ye igt lagi... best kan :)

    cha,
    zaman awak konpom la byk berubah.. jauh beza tuh :p

    mekcu,
    sweet nya bro john ngan fido dido hahaa

    ReplyDelete
  5. fido fido!!

    Dulu siap kumpul sticker lagi..suka sgt ngan fido dido..klasik sungguh!

    ReplyDelete
  6. ha kan kan.. kita pun sama suka kumpul sticker dia

    ReplyDelete
  7. perrgghhhhh... dulu2 menggila abih ni! ingat masa 7-11 ada collection ni bila beli slurpee

    ReplyDelete
  8. hahaha ye ye...
    dulu ikon fido dido nih haha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.