Followers

Friday, December 24, 2010

Fido Dido


Dulu, fido dido ni cukup pemes....
Skrg ni ada lagi ke ek??
Suka tengok kartun ni, nampak cool..

Banyak lagi kartun-kartun yang comei-comei macam care bear, smurf, strawberry shortcake etc. Klu la nak dibandingkan dengan kartun-kartun skrg ni, huh jauh sungguh beza nya. Memang tak gemor sungguh ako nengok an kartun-kartun skrg nih. Tak comei langsung.

Macam mana la budak-budak zaman skrg ni tak ganas... alahaaiii!
Tengok je la kartun-kartun kat tibi.. iskk x koser nak senarai hitamkan kat sini.
Pape pun, life dolu memang BANYAAKKKKKKK sangat perbezaan.

Ngeri!!

Nota Jemari: back to the future??

8 comments:

Lily Riani said...

dulu ada tempe asoka, voltron, mask etc... suka sesangat.

ch@ said...

ooo masa zmn kita, fido dido ni dah nak tenggelam. tak lama kemudian, terus m'hilang =)

mekchu said...

cool je kan katun zaman kita dulu2.. skang ntah apa2.. eh, bro john takel mekchu dgn lukisan fido dido ni tau.. hahaha..

AKO @ retna said...

Lily,
ye ye igt lagi... best kan :)

cha,
zaman awak konpom la byk berubah.. jauh beza tuh :p

mekcu,
sweet nya bro john ngan fido dido hahaa

farhana_aziz said...

fido fido!!

Dulu siap kumpul sticker lagi..suka sgt ngan fido dido..klasik sungguh!

AKO @ retna said...

ha kan kan.. kita pun sama suka kumpul sticker dia

| xDer | said...

perrgghhhhh... dulu2 menggila abih ni! ingat masa 7-11 ada collection ni bila beli slurpee

AKO @ retna said...

hahaha ye ye...
dulu ikon fido dido nih haha