Kowang dulu ada otograph tak? Ala buku otograph yang kita conteng, coret sesuatu sebagai ingatan tu? Buku otograph ni zaman ako skolah rendah lagi. Macam-macam jenis bentuk & ghope buku ni kan. Bila ujung tahun jer ramai la yang mula bertukar-tukar otograph ni. Dan macam-macam pesanan dan catatan la yang tertulih dalam buku tu. Tang ayat jangan citer la kan, konpom klakar punya.

Selain kita soh kengkawan kita tulih, tak lupa juga kita akan bagi kat cikgu especially klu cikgu-cikgu pelatih yang dah abesh kontrak tu. Masa ni lah memasing tergedik-gedik nak tahu alamat dan no tipon cikgu. Nak nak klu cikgu pelatih tu cikgu lelaki. Hahaha... bodo je masa tu ghasenya. 

Yang ako paling suka baca catatan kengkawan dalam buku otograph ni bila tiap kali nak akhir pesanan, musti kowang pasan quote-quote macam kat bawah ni. Ntah sape la memula wujudkan quote tu kan. Yang pasti mengena plak tu. Jom kita layan.

Haaa sesuai la tu kan singkatan G.A.T.A.L .... yeah masa skolah mmg gals always talk about loves & GUYS!!

Plak tu berangan nak ke I.T.A.L.Y tapi tak kesampaian. Maka, gedik la buat maksud di sebalik perkataan ITALY tu... alahaaaiii zaman budak-budak. hahaha.

Tak mampu nak terbang jejauh, ke utara aje la kita yer. Boleh plak create maksud kat nama K.E.D.A.H tuh. Ishh memang kreatif sungguh budak-budak skolah ni kan. 

Ha yang satu ni bagus. Makna B.U.K.U..
Iyo yo je nasihat tu ek.. hehee
tapi bagus la kocik-kocik dah ada azam nak masuk U.

Kowang tengok, gula H.A.C.K.S pun bole ada maksud.

Pulaaakkkk tak pasal-pasal unta pun bole ada maksud kan?! hahahaa
Adus kreatif nya kengkawan ako nih....

Klu la kowang belek balik tulisan dan karangan kowang ni, konpom memasing akan gelak beso! 

Nota Jemari: pebret ako, "pecah kaca pecah gelas, sudah baca, harap balas"