,

Kawal diri ketika bertengkar

Just nak share ngan kowang apa yang ako baca dalam Mingguan Wanita keluaran 17-23 Disember 2010. Artikel ni macam menarik minat tuk berkongsi ngan kowang-kowang yang dah berkawen la gitu. Klu rasa artikel tu ok, apa salah nya dikongsi bersama kan?! So jom kita baca.~klik gambar untuk pembesaran artikel~

ps: Banyak lagi cerita-cerita dan info yang meanrik kowang leh baca. Sila lah dapatkan dipasaran dengan segera, di kedai-kedai buku dan yang sewaktu dengan nya!

Nota Jemari: Kadang-kadang kita tak sedar kesilapan sendiri.. 
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.