,

My Lunch

Spicy Bean Curd
RM3.60

Sharkfin Dim Sum
RM3.80

Dah tak tahu nak makan apa.
Bekfes pagi tadi pun hanya makan selai yong tau fu jer.
Lately ni cam lapar tapi bila makanan depan mata terus jadi kenyang.

Memandangkan petang-petang sket nanti ada makan-makan yang 'ringan-ringan', maka lunch ni ako rasa better kita makan pun ringan-ringan je la kan. Sekadar alas perut owang cakap.

Dan menu yang dipilih untuk tengahari ni adalah DIM SUM.
Memang one of my pebret!!
So kengkawan, jemput makan yer.

Bismillahirohmanirohim...

Nota Jemari: murah rezeki...
Share:

2 comments:

  1. adeh, di petang2 dingin camni, sedap nyer la tengok makanan...

    ReplyDelete
  2. hehehe kena cari makanan ptg2 ni...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.