, , ,

Oh jam pebret ku dikebas owang!

Sape yang kebas??
Sape lagi klu bukan budak kecik kat dalam gambar atas ni...
Huwaaaa ABIN colik jam tangan aunty nana.
So pasni aunty nana dah takde jam nak pakai.
uhukk uhukk....

Itu la gaya nya anak buah yang satu ni.
Balik KL je musti mende pertama yang dia cari jam ako tuh!
Aiyoo.. muat plak tu jam besar kat tangan dia.

ABIN oo ABIN,
nanti soh mama belikan ABIN jam ye!

Jam lain ada tapi tak sama dengan jam yang satu itu.
Jam yang lain tu jenis ala-ala lady like sket.
Klu jam harian pakai, ako prefer yang jenis mcm sporty.
So takde la risau klku tercalar ke hape kan.
Al-maklum ako ni pakai ganas sket.
Ye la kerja kita banyak gunakan tangan. 
Bila pakai jam lady like ni, terpaksa la kena sopan2 sket, takut tercalar kan ;-)

Nampak gaya terpaksa la aunty nana gi cari pengganti.
ABIN oo ABIN, make sure balik KL jangan lupa bawa tau!
*erkk ngan anak buah sendiri pun nak berkira kan.. huhu :p*
Nasibbb arr......

Nota Jemari: Seb baek aritu dah belikan dia spek itam, klu tak spek itam ako pun jadi mangsa penCOLIKkan budak kecik tu.... 
Share:

2 comments:

  1. wah2 abin pandai bergaya..macho gitu..hehe

    weii silap2 kang underware ko yg bereben2 tu pun dia berkenan..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. uishh tang underware tu bahaya bahaya.. muahaha.... aiyo nmpk gaya kena sorok barang2 ako nih ... :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.