Followers

Wednesday, December 1, 2010

Oh jam pebret ku dikebas owang!

Sape yang kebas??
Sape lagi klu bukan budak kecik kat dalam gambar atas ni...
Huwaaaa ABIN colik jam tangan aunty nana.
So pasni aunty nana dah takde jam nak pakai.
uhukk uhukk....

Itu la gaya nya anak buah yang satu ni.
Balik KL je musti mende pertama yang dia cari jam ako tuh!
Aiyoo.. muat plak tu jam besar kat tangan dia.

ABIN oo ABIN,
nanti soh mama belikan ABIN jam ye!

Jam lain ada tapi tak sama dengan jam yang satu itu.
Jam yang lain tu jenis ala-ala lady like sket.
Klu jam harian pakai, ako prefer yang jenis mcm sporty.
So takde la risau klku tercalar ke hape kan.
Al-maklum ako ni pakai ganas sket.
Ye la kerja kita banyak gunakan tangan. 
Bila pakai jam lady like ni, terpaksa la kena sopan2 sket, takut tercalar kan ;-)

Nampak gaya terpaksa la aunty nana gi cari pengganti.
ABIN oo ABIN, make sure balik KL jangan lupa bawa tau!
*erkk ngan anak buah sendiri pun nak berkira kan.. huhu :p*
Nasibbb arr......

Nota Jemari: Seb baek aritu dah belikan dia spek itam, klu tak spek itam ako pun jadi mangsa penCOLIKkan budak kecik tu.... 

2 comments:

Sis-Lin said...

wah2 abin pandai bergaya..macho gitu..hehe

weii silap2 kang underware ko yg bereben2 tu pun dia berkenan..hahahahaha

AKO @ retna said...

uishh tang underware tu bahaya bahaya.. muahaha.... aiyo nmpk gaya kena sorok barang2 ako nih ... :p