,

Restoran Cozy Place

Tradisi tak tradisi!
Yang pasti besday gal kena blanjer kami juga!!

Dan tempat yang dipilih adalah di Restoran Cozy Place yang terletak di Wangsa Maju.

Besday gal tengah berkira-kira mahu order apa.
Jangan arr derang order yang mahal-mahal, bisik hati nya...

Pape pun jom kita layan gambar minuman dulu k..

Milo Ice - RM4.50

Ice Lemon Tea - RM4.50

Mineral water - RM2.50

Dizert 'Sorbet' perisa oren - RM7.90

Puas dah kowang layan pemandangan dalam restoran tu??
Cantek kan?
Santai ala-ala macam kat dalam rumah plak.
Nak bawa family, nak bawa kengkawan, nak candle light dinner, ha sesuai sangat la. Cool dan tenang je tempatnya ni.

Moh kita tengok plak menu apa yang kami pilih.

Sambal Belacan Rice - RM7.80

Beef Ginger Rice Onion - RM8.50

Mushroom soup - RM6.80

Blackpepper Beef - RM16

Spring roll - RM9.00

Baked Crab - RM9.80

Char kue  Teow - RM7.80

BBQ Sp Chicken Hick - RM15

Dan tak lupa juga pelbagai pilihan kek.

So apa tunggu lagi, cuba lah bersantai kat restoran itu.

No 27-29 Jalan Wangsa Delima 2A
KL Suburban Centre 3,
Section 5, Wangsa Maju
KL

03-4143 6885

Nota Jemari: rezeki jangan ditolak, musuh jangan gataii nak cari, terima kasih kawan!
Share:

1 comment:

  1. Hello, I wish for to subscribe for this website to obtain most recent updates, so where can i
    do it please help.

    Stop by my page - weight gaining supplements

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.