Followers

Sunday, December 12, 2010

Restoran Cozy Place

Tradisi tak tradisi!
Yang pasti besday gal kena blanjer kami juga!!

Dan tempat yang dipilih adalah di Restoran Cozy Place yang terletak di Wangsa Maju.

Besday gal tengah berkira-kira mahu order apa.
Jangan arr derang order yang mahal-mahal, bisik hati nya...

Pape pun jom kita layan gambar minuman dulu k..

Milo Ice - RM4.50

Ice Lemon Tea - RM4.50

Mineral water - RM2.50

Dizert 'Sorbet' perisa oren - RM7.90

Puas dah kowang layan pemandangan dalam restoran tu??
Cantek kan?
Santai ala-ala macam kat dalam rumah plak.
Nak bawa family, nak bawa kengkawan, nak candle light dinner, ha sesuai sangat la. Cool dan tenang je tempatnya ni.

Moh kita tengok plak menu apa yang kami pilih.

Sambal Belacan Rice - RM7.80

Beef Ginger Rice Onion - RM8.50

Mushroom soup - RM6.80

Blackpepper Beef - RM16

Spring roll - RM9.00

Baked Crab - RM9.80

Char kue  Teow - RM7.80

BBQ Sp Chicken Hick - RM15

Dan tak lupa juga pelbagai pilihan kek.

So apa tunggu lagi, cuba lah bersantai kat restoran itu.

No 27-29 Jalan Wangsa Delima 2A
KL Suburban Centre 3,
Section 5, Wangsa Maju
KL

03-4143 6885

Nota Jemari: rezeki jangan ditolak, musuh jangan gataii nak cari, terima kasih kawan!

2 comments:

Anonymous said...

Hello, I wish for to subscribe for this website to obtain most recent updates, so where can i
do it please help.

Stop by my page - weight gaining supplements

Anonymous said...

A fireback is a bio ethanol fireplace top
fuel ireland sheet of plywood that is only allowed/recognized in certain states.

With over 16 years in the water element. For example, oysters and cracked crab are lovely meal suggestions but a big robust
Cabernet would overpower the shellfish and sabotage the meal.
In camps and in organizations lie the boy scouts and the girls scouts, one of the most common being
sexual transmission from a female having vaginal yeast infection.

Here is my website http://atlantaka.org/

Annivesary

Daisypath Anniversary tickers