Followers

Wednesday, December 1, 2010

Saket kepala dan bahu

~Gambar: ihsan google~

Sedapnya klu saat-saat ni ada owang tolong picit-picitkan kepala dan bahu ako yang tengah mengalami kesakitan dari siang tadi.

Time-time camni la tetiba ghase nak ada owang kat sebelah...

AdOiiiii..................... mana lak nak cari tukang urut memalam ni ek??

Nota Jemari: burlpp.... angin kuar silih berganti ..

6 comments:

Sis-Lin said...

woii angin apa yg kuar tue haaa..hahahahah pooooooooooooooot..hahaha

sian ko..meh ar sini aku urutkan..hehehe

AKO @ retna said...

Lin,
fening weii sampai ke pagi ni kepala ako... huwaaaaaaaaaaaa

Aanas said...

salam retna,
stress kot... selalu kalau stress u can get the same symptom and pain.. tak pun darah tinggi, jeng jeng jeng.. naudzubillah.. kalau pain still persist, gi lah suh doctor check...

AKO @ retna said...

kak,
saya ghase pun mcm stress tapi jap jap nk pk stress pasal apa ek? erkk...

klu darah tinggi, ermm baru je check, so far alhamdulilah takde HBP .. *minta dijauhkan la*

Aanas said...

tu lah retna, dulu pun akak got the same symptom.. pastu siap ditambah ngan heart palpilation, jantung berdebar2.. gi check, doc kata anxiety.. pergi few docs kata akak anxiety.. tension gak, sebab jenuh dok fikir aku nak anxious pasal hape.. penat la dok fikir.. docs siap bagi ubat penenang tu, and advise suh jumpa psichiatrist..akak search sana and search sini.. at last i cut down my caffein intake.. stop taking nescafe, and walla, ilang segala mak nenek sakit kepala, sakit segala dan juga jantung berdebar2.. hehe, panjang lebar tuh, apa pun, try tengok your diet..

AKO @ retna said...

anxiety?? erkk hehhee... klu saya nak anxious pasal apa ye? haha..

btw uishh alamaakk takkan sampai kena jumpa pakar psikiatri??? gurlpp.... ok ok nmpk gaya mmg kena kurangkan minuman berkafein...

huhu..... minum air masak putih je la kan..