,

Surat oo SuratIshh..... belek belek, terpandang satu kotak besar.
Buka, ooo berlambak surat-surat dari mereka.

Cik Fara & Cik Huda,
Ermm... ako macam terbayang-bayang nak baca surat dari kowang.
Agak-agak bila ek kowang nak tulis surat-menyurat ngan ako lagi?

Ako dah malas nak menulis, konpom dan pasti tulisan dah macam cakar ayam.
TAPI ako masih boleh menerima surat-surat untuk melatih kembali pembacaan ako. So, sila mulakan sesi latihan menulis kowang mulai dari sekarang. Ako tengah gian nak baca surat-surat yang kreatif!!

Nota untuk Cik Fara,
Jangan sesekali ko hantar surat BOM untuk ako. Nanti konpom belum sempat ako baca, dah kena panggil bomba.... bluwekkkkk :p

Nota Jemari: belek surat lelama ni, klakar plak bahasa ayat nya. S.K.E.M.A abeshhh!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.