Followers

Wednesday, March 23, 2011

S.A.M.A.N?! Biar Betul ni??!!

TIDAKKKKKK!!

Balik opis tadi cam biasa musti nak jenguk-jenguk kat peti surat. Check la kot-kot ada surat ke takde surat arini. Dan hasilnya, berlambak surat eh silap berlambak bil-bil nak kena setel. Gurlpp....

Dalam banyak-banyak surat tu, tertarik kat sampul ni.
Sebab tengok takde dari mana-mana company.
Macam tertanya-tanya juga la surat apa plak ni?!

Bila buka terus ako tengok nama pengirim.
Gurlpppp?!!!!

"What, Cawangan Trafik!?"

erkk...

Saman?
Saman apa lagi ni? Bukan ako dah lama bayar ker??
Adussss.... ni saman bila plak ni??
Fening! Fening..!
Macam-macam lam kepala hotak.

Samaaannnn apa lagi niii weii????!!!!

Ako hantar sms.
PAP!! Pengsan!!!

Tetiba muncul plak 2 saman berjumlah RM600.

Arghhhhhhh.... nak jerittt!!! Nak jerittt!!

Masalah nya, dari tadi ako try masuk website nak check detail saman asyik tak lepas-lepas je ni. Adussss cepat arr siang, tak sabar dah ako nak check kat opis esok.

Asal tetiba je ada saman ni??!!!!!
#@%%^(

Nota Jemari: AKo yang drive ke adik ako yang drive ni??

8 comments:

Sis-Lin said...

saman???? last yg 50% tu ko x check ke? aku siap check berhari2..tkt ada, kang rugi plk lepas diskaun tu..huhuhuhu

AKO @ retna said...

Sebab dah check laaaaaa nii...
Memang before tu lagi ako dah byr pastu ako dah check, clear dah xde saman, alih2 ada plak lagi...

apa jadah nyaaa niii?!!!!

AdanyaKauUntukku said...

saman baru tu retna
cam ne leh tak dicapture
check balik..ntah2 ko dah bayar
sistem lambat update...

AKO @ retna said...

dah byk kali check.. adehhhh!!

Aanas said...

haha, tergelak akak ret...
tu lah, bawak si putih tu laju tak hingat...bila kena saman buat2 lupa ehhh... ganas gak si putih tu ekk..

AKO @ retna said...

kak,
aiyaaakk..... erkk ghase nya bkn saya yg bawa si putih tu kak... ni musti adik saya yg drive masa tu...

shiemz said...

retna.... tolong..tolongg... tolong jgn pensan... tau x shiem ade brp saman?? 7 saman okehh... totally RM1k okehh.... nie kategori pensan ke nak mati nie....?? aku pun x tau... hahhaha

AKO @ retna said...

shiem,
erkk 7 saman???
fengsannnnn!!