Answer & Get Lucky!

Weiii ako letak balik tajuk yang sama eh ngan entry ko :p

Yuuhuu kowang.. jom join Giveaway 'kakak comei' ni.
Dia tengah membaikpulih blog jualbeli dia kot ni?
heehe...

Ok meh kita jawab soklan-soklan giveaway dia ni. Mana tahu, untung-untung kowang antara yang bertuah nanti ;-)

1. What are the things you expected to see/get/buy at Moving Out sale?
(eg: books, toys, souvenirs, appliances, bags etc)

----->> ermm for me, ako suka tengok barangan COKE hehehe.. Memang ako tengah mencari pape je barang berkaitan dengan COKE. 


2. Whats the expected price range for the answer(s) above?
(eg: from RM1 - RM10)

------>>> Expected price of course arr below RM20. Tapi ako paham sebab barangan COKE ni macam terhad, so bawah RM50 pun still ok lagi ;-) What d'u expect harga cadar COKE dalam range RM10 kan? hehehe (klu ada let me know ya :p)
3. How many percents should go to Charity? give example on the products and prices
(eg: 10% on toys or 50% on clothes; pls give reasonable answers)

-----> Depends pada harga asal laa.. Klu RM50, 10% daripada tu kira ok la kan. Tapi klu harga dia rendah lagi, ermm 50% pun still ok lagi.

So, ok Puan Ely, saya sudah jawab ye :p
Sila amek perhatian hahaha..

Nota Jemari: Kowang yang lain, jom la jawab k ;-)
Share:

2 comments:

  1. haha thks Ret. nih mmg utk letgo brg aje nih.. coke? ko tau aritu aku baru aje terpecahkan coke class papi hahahaha..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.