Thursday, January 19, 2012

Answer & Get Lucky!

Weiii ako letak balik tajuk yang sama eh ngan entry ko :p

Yuuhuu kowang.. jom join Giveaway 'kakak comei' ni.
Dia tengah membaikpulih blog jualbeli dia kot ni?
heehe...

Ok meh kita jawab soklan-soklan giveaway dia ni. Mana tahu, untung-untung kowang antara yang bertuah nanti ;-)

1. What are the things you expected to see/get/buy at Moving Out sale?
(eg: books, toys, souvenirs, appliances, bags etc)

----->> ermm for me, ako suka tengok barangan COKE hehehe.. Memang ako tengah mencari pape je barang berkaitan dengan COKE. 


2. Whats the expected price range for the answer(s) above?
(eg: from RM1 - RM10)

------>>> Expected price of course arr below RM20. Tapi ako paham sebab barangan COKE ni macam terhad, so bawah RM50 pun still ok lagi ;-) What d'u expect harga cadar COKE dalam range RM10 kan? hehehe (klu ada let me know ya :p)
3. How many percents should go to Charity? give example on the products and prices
(eg: 10% on toys or 50% on clothes; pls give reasonable answers)

-----> Depends pada harga asal laa.. Klu RM50, 10% daripada tu kira ok la kan. Tapi klu harga dia rendah lagi, ermm 50% pun still ok lagi.

So, ok Puan Ely, saya sudah jawab ye :p
Sila amek perhatian hahaha..

Nota Jemari: Kowang yang lain, jom la jawab k ;-)

2 comments:

  1. haha thks Ret. nih mmg utk letgo brg aje nih.. coke? ko tau aritu aku baru aje terpecahkan coke class papi hahahaha..

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.