Followers

Thursday, January 19, 2012

Answer & Get Lucky!

Weiii ako letak balik tajuk yang sama eh ngan entry ko :p

Yuuhuu kowang.. jom join Giveaway 'kakak comei' ni.
Dia tengah membaikpulih blog jualbeli dia kot ni?
heehe...

Ok meh kita jawab soklan-soklan giveaway dia ni. Mana tahu, untung-untung kowang antara yang bertuah nanti ;-)

1. What are the things you expected to see/get/buy at Moving Out sale?
(eg: books, toys, souvenirs, appliances, bags etc)

----->> ermm for me, ako suka tengok barangan COKE hehehe.. Memang ako tengah mencari pape je barang berkaitan dengan COKE. 


2. Whats the expected price range for the answer(s) above?
(eg: from RM1 - RM10)

------>>> Expected price of course arr below RM20. Tapi ako paham sebab barangan COKE ni macam terhad, so bawah RM50 pun still ok lagi ;-) What d'u expect harga cadar COKE dalam range RM10 kan? hehehe (klu ada let me know ya :p)
3. How many percents should go to Charity? give example on the products and prices
(eg: 10% on toys or 50% on clothes; pls give reasonable answers)

-----> Depends pada harga asal laa.. Klu RM50, 10% daripada tu kira ok la kan. Tapi klu harga dia rendah lagi, ermm 50% pun still ok lagi.

So, ok Puan Ely, saya sudah jawab ye :p
Sila amek perhatian hahaha..

Nota Jemari: Kowang yang lain, jom la jawab k ;-)

2 comments:

Ely Hasrul said...

haha thks Ret. nih mmg utk letgo brg aje nih.. coke? ko tau aritu aku baru aje terpecahkan coke class papi hahahaha..

AKO @ retna said...

Hehe..adus sayang nya..