Job Vacancies : Cupcake Chapter

Ha sesape yang tengah cari keje dan berminat plak dalam bidang pemakanan,
bole la cuba apply keje kat "Cupcake Chapter" ni.

Menurut email yang ako dapat, derang memang tengah cari pekerja-pekerja dalam bidang tertentu.

Meh tengok, kot-kot korang memenuhi kriteria mereka, bole la cuba aply k ;-)Jika ada sesiapa berminat untuk apply kerja di Cupcake Chapter, sila email pada Encik Yusof/ Encik Hafez di email add: hazryzal@gmail.com. Insyaallah pekerja2 akan bermula bekerja pada bulan Dis 2012.

Nota Jemari: Kena try nanti!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.