Followers

Thursday, November 1, 2012

Suami saman dan menang kerana isteri rahsia repair mata sepet

Ako rasa kes ni musti ramai yang dah tahu.
Klu kowang ada dengar topik kat hot.fm pagi semalam, konpom kowang alert pasal kes saman yang satu ni. Tapi kes ni berlaku kat China la ye, bukan kat negara kita ni.

Kebetulan ako dapat email pasal kes ni so saja la nak kongsi ngan kowang.
Kot-kot la ada yang belom tahu lagi kan.
So jom kita baca.


Cantek kan pasangan ni.
Laki dia kira kategori hensem la jugak.
Bini dia pun boleh dikatakan cantek.
Tapi bila tengok anak-anak derang, erkk takde langsung GEN mak pak dia.

So dipendekkan citer, laki dia moskel la nape anak dia x cantek mcm bini dia.
Maka menyiasat la si laki tersebut.
Ghopenya si bini sudah buat plastic surgery la pada muka nya.
Mengamuk la si laki bila dapat tahu yang bini dia asal nya tarak cantek. (dasar lelaki kan, nak yg cantek aje)

Konon nya si laki ni macam rasa kena tipu la gamaknya...
Tapi yang klakar tu, dia berperasaan kena tipu tu bila dia dapat anak pompuan.
Aiyo apek, takkan la lu x pasan bila tgk anak laki u tu??!!!
Bila dah anak 3 camtu baru nak curiga kah???


Camni la ghope bini dia sebelum dan selepas pembedahan.
Erkk memang arr banyak beza nya kan.
Tapi ... pompuan tu operate pun utk kepuasan lelaki juga.
Kata nya nak yang cantek aje!!

Aishh agak2 klu dia x operate, maunya laki dia nak kat dia, betul tak?!

CHINESE MAN SUES WIFE FOR BEING UGLY, AND WINS 
This is not new news, but it bears repeating. Northern Chinese resident Jian Feng divorced and sued his wife for $120,000 and won! The story goes that Mr. Feng was deeply in love with his beautiful wife until they had a baby girl.  
Feng was horrified at how ugly the baby was and demanded to know who his wife had cheated on him with because the baby resembled neither of the parents.
It was only then that his wife confessed that she had received intense plastic surgery to look radically different. Feng divorced and sued his wife under the terms that she had gotten him to marry her under false pretenses! 
 
Not only did the woman pay $100,000 for the surgery to make her pretty, she had to pay $120,000 to a guy who apparently only loved her for the looks she paid for.


Ntah-ntah laki dia ada affair lain kot?
Hahaha mana nak tau, laki ni bukan leh percaya sangat!
Dah ada anak sampai 3 baru nak cerai bini??
Aisshhh.... laki! laki! ...

Nota Jemari: .. bakal laki aii esok, klu dia nak wat kes camni, i sunatkan dia lagi! hahaha

8 comments:

John said...

OHMAIII....sape acuan mak bapak pung! kesiannnnn

retna yusof said...

hehehe ...
acuan MAK je...
BAPAK nya xde langsung ... :p

Anash said...

padan laa..
terdengar gak dlm radio
pikir kenapa sampai tergamak nak saman
rupanyer..mmmm

retna yusof said...

kak,

hehehe lumrah manusia, inginkan sesuatu yang sempurna ;-)

Biqque said...

o...m...g...SERIOUS SH**! kuar tiga2 mata camtu lak tu ek? ni baru china, korea jepun takde lagi berita camni ek...hahaha!

retna yusof said...

Biqque,

Haha tu la gen bini dia kuat sgt smp laki dia pun syak sesuatu..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

serius camni punye kes pun ada eh dlm dunia ni??
oh em geeeeeeeee...haha ;D

kemain jelitas bini dia after plastic surgery tu....
anak2 mmg stok sepet habis eh...

adoiyaiii...

retna yusof said...

Erin..
macam-macam bila org nk cantek...

Tapi laki dia pun...bersyukur la kan..
yg anak dia sok dh besa kasi operate jgk la tuk cantek...

Betapa ego nya lelaki itu