JDM : CNY celebration 2019

Happy Chinese New Year kepada tang menyambutnya. Tahun ni department ako celebrate CNY ni palinggg simple sangat. Kitorang celebrate sebelum CNY atas sebab-sebab memasing akan bizi selepas CNY. Sambutan kali ni kami buat pada waktu pagi. Maka nya kami dijamu dengan breakfast yang simple-simple aje. No YeeSang as usual. 

Duduk makan breakfast bersama-sama sambil bertukar cerita.


Main dish adalah yong tau fu, chee chong fan ngan bihun goreng singapore.

Jangan tanya pasal menu..haha mmg agak ke laut sket tetiba ada kek lapis sarawak haha .. itu nama nya menu penambah seri..


Pose sikit....

Quote for the day.....

Nota Jemari: be happy!! 

2 comments:

  1. tu lerr..saya baru nak cakap, macam raya aidilfitri pulak ada kek lapis..hahahaha

    ReplyDelete
  2. bab bab celebration ni suka tengok makanan2 hehe..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com