,

Anugerah Cemerlang! Cemerlang ker??

Semalam juga, kat majlis itu juga, kitorang adakan majlis Anugerah Khidmat Cemerlang. Selama soploh taun kojer ni, pestime le ako dapat recognition award ni. Ye ye ako sedar b4 ni ako hanya bekerja gitu2 aje. Al-maklum ako kan hanya pekerja yang biasa sahaja.

Anugerah itu ako terima sempena keje kuat kami sumer dalam menjayakan Hi-Level Conference (HILEC) pada awal tahun aritu sempena 50 taun BNM. Oh ye, anugerah itu adalah sempena cemerlang nya kami berpasukan menjalankan tugas. Tapi ye ke CEMERLANG ek?? muahahahha.... tak kisah la asal dapat award tu, bleh?!!

Eheeemmm.... bukan sahaja ako dapat sijil tapi dapat cash juga sebanyak RM180 seorang. Alhamdulilah, lepas juga tambang dan perbelanjaan ako mgu nih... muahahaha.. oppssss!!

..dan kami gumbira atas anugerah itu!!
Terima kasih pada yang mencadangkan anugerah itu kepada kami.
Lepas ni agak2 bleh dapat lagi anugerah camni tak??

Owang gambo kat toilet, ko pun sibuk nak gambar kat toilet.
Apa motif ek??
Ntah.... ako pun x tahu. Janji gambo... muahahahaha

Nota Jemari: alhamdulilah.....
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.