Followers

Friday, July 3, 2009

Anugerah Cemerlang! Cemerlang ker??

Semalam juga, kat majlis itu juga, kitorang adakan majlis Anugerah Khidmat Cemerlang. Selama soploh taun kojer ni, pestime le ako dapat recognition award ni. Ye ye ako sedar b4 ni ako hanya bekerja gitu2 aje. Al-maklum ako kan hanya pekerja yang biasa sahaja.

Anugerah itu ako terima sempena keje kuat kami sumer dalam menjayakan Hi-Level Conference (HILEC) pada awal tahun aritu sempena 50 taun BNM. Oh ye, anugerah itu adalah sempena cemerlang nya kami berpasukan menjalankan tugas. Tapi ye ke CEMERLANG ek?? muahahahha.... tak kisah la asal dapat award tu, bleh?!!

Eheeemmm.... bukan sahaja ako dapat sijil tapi dapat cash juga sebanyak RM180 seorang. Alhamdulilah, lepas juga tambang dan perbelanjaan ako mgu nih... muahahaha.. oppssss!!

..dan kami gumbira atas anugerah itu!!
Terima kasih pada yang mencadangkan anugerah itu kepada kami.
Lepas ni agak2 bleh dapat lagi anugerah camni tak??

Owang gambo kat toilet, ko pun sibuk nak gambar kat toilet.
Apa motif ek??
Ntah.... ako pun x tahu. Janji gambo... muahahahaha

Nota Jemari: alhamdulilah.....

2 comments:

Sis-Lin said...

klu x cemerlang..cmne org leh bg tu...tahniah!!!

AKO said...

time kasih ;)
*blushing*