,

Jom minum petang!

Member sebelah ako ni ngantuk.
Cadang nak buat air.
Dah alang2 ako suggest dia try buat air 'mocacinno' ini.

Kowang pernah try??
Sedap..... Meh kita tuang dulu lam cawan

Pastu kita letak air panas.
Nak letak air sejuk pun bole je.
Tapi sebab waktu petang, sejuk so takkan ko nak melantak ayor sejuk kan.

Ok.. dah ready untuk diminum

ermmm sedappp!!!


Nota Jemari: cuba la...
Share:

4 comments:

  1. hahahah ye ye mmg konpom sedap!! slurpppp

    ReplyDelete
  2. Banyak x stok kat opis tu..bak sebungkus kasi rasa ada umphhh ker x hahahaha

    ReplyDelete
  3. stok arini dah abesh.. esok klu ada saya tapaukan sebungkus ek :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.