Tuesday, July 7, 2009

Jom minum petang!

Member sebelah ako ni ngantuk.
Cadang nak buat air.
Dah alang2 ako suggest dia try buat air 'mocacinno' ini.

Kowang pernah try??
Sedap..... Meh kita tuang dulu lam cawan

Pastu kita letak air panas.
Nak letak air sejuk pun bole je.
Tapi sebab waktu petang, sejuk so takkan ko nak melantak ayor sejuk kan.

Ok.. dah ready untuk diminum

ermmm sedappp!!!


Nota Jemari: cuba la...

4 comments:

  1. hahahah ye ye mmg konpom sedap!! slurpppp

    ReplyDelete
  2. Banyak x stok kat opis tu..bak sebungkus kasi rasa ada umphhh ker x hahahaha

    ReplyDelete
  3. stok arini dah abesh.. esok klu ada saya tapaukan sebungkus ek :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.