,

Lelong! Lelong! Lelong!

Member ako ni nak jual peti ais ini.
Dia minta jasa baik ako tuk war-war kan di sini.
So, pada sesape yang nak beli itu peti ais, boleh la contact ako.

Condition: tip top, tak pernah mengalami kerosakan. Masih cantek.
Brand: LG

Harga RM200 tapi still boleh dirunding.

Nota Jemari: penghuni rumah sudah bertambah, maka peti ais itu sudah tidak mencukupi buat mereka
Share:

4 comments:

  1. wah murah tu...ko tanya kak CT tu..dia kan x cukup simpanan peti ais tu...hehehehehe

    ReplyDelete
  2. hehehhe dia musti nak beli yg besar punya... yg ni satu pintu, kecik je.. sesuai la klu budak2 bujang nak guna ;-)

    ReplyDelete
  3. Lin...x moh lah. ct nak beli yang pintu bole bukak dua sekali hahahaha.

    Ret apa kata ko tolong tayang petiais k.ct sekali bole x hahahaha

    ReplyDelete
  4. Wah besar tu kehendak kak ct :p
    haaha meh sini meh tempek peti ais sape lagi nak kena tempek kat sini hehehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.