Followers

Wednesday, July 8, 2009

Lelong! Lelong! Lelong!

Member ako ni nak jual peti ais ini.
Dia minta jasa baik ako tuk war-war kan di sini.
So, pada sesape yang nak beli itu peti ais, boleh la contact ako.

Condition: tip top, tak pernah mengalami kerosakan. Masih cantek.
Brand: LG

Harga RM200 tapi still boleh dirunding.

Nota Jemari: penghuni rumah sudah bertambah, maka peti ais itu sudah tidak mencukupi buat mereka

4 comments:

Sis-Lin said...

wah murah tu...ko tanya kak CT tu..dia kan x cukup simpanan peti ais tu...hehehehehe

AKO said...

hehehhe dia musti nak beli yg besar punya... yg ni satu pintu, kecik je.. sesuai la klu budak2 bujang nak guna ;-)

CT Delima said...

Lin...x moh lah. ct nak beli yang pintu bole bukak dua sekali hahahaha.

Ret apa kata ko tolong tayang petiais k.ct sekali bole x hahahaha

AKO said...

Wah besar tu kehendak kak ct :p
haaha meh sini meh tempek peti ais sape lagi nak kena tempek kat sini hehehe