Followers

Thursday, July 30, 2009

Sepetang bersama 'bakal' abang speaky punya MAMA

Aiyo, tajuk tak agak2, panjang giler!
Muahahahaa.... abaikan.

Semalam petang ako menyinggah sebentar ke umah bakal 'abg speaky' punya MAMA mertua. Kowang paham tak? ala buat2 paham aje la ye. Menyinggah ke situ atas urusan penghantaran hadiah buat mereka anak-beranak.

Penyinggahan ako ke sana tidak sia2. Dihidangnya ako dengan muffin ceklat yg sangat2 lazat, lemak berkrim. Erkk.... bertambah2 lemak di badan ku ini.


Dalam asyik menikmati hidangan, terpandang le ako ke satu sudut di situ. ERkkk tertanya2.. maka untuk menghilangkan keraguan di dalam kepala hotak, ako dekati mende itu. Dan sangat2 tidak ku sangka, ghopenyer di dalam peti berupa oven terkandung kamera canggih bakal 'abg speaky' punya pak mertua. Wah sangat unik!! Ni kalau ada peti EMAS, konpom kamera tu terletak di dalamnya. hehehe.....

Pas makan, ako balik. Trima kasih kak CT atas muffin itu. Dapat le saya melantak muffin sambel tgk tibi malam tadi.

Nota Jemari: makan makan, patut la ko dah 'KEMBUNG' semcm.. erkk

3 comments:

♥chubbycekelat ♥ said...

Ohhh...sangat gempak itu tajuk arr bakal2 mak mertua sehhhh. x hagak2 ko ehh ret hahahaha

apa2 pun thanks ya bagi buku itu, sungguh bermakna buat k.ct tau. ingat harini nak cuba masak ayam masak terutup, tapi ayam lom tangkap lagi hahaha

CT Delima said...

Ini keja lily lah ni x nak sign out dulu adehhhhhh..

AKO said...

aiyo igt kan si Lily yg kasi komen ghope nyer MAMA dia ehehe....
ehemm masak jgn x masak tau!! :p pastu soh dak speaky htr sket ke tmn pelangi :-D