,

Thank you, JADE!

Arini kami makan FREE.
Ada seseorang dengan bebesar hati ingin memblanjer kami sumer.
Kami makan di Lanai Kijang.


Ini hanya sebahagian dari kami.
Mampos la ako nak tempek sowang2 punya muka kat sini.
Tapi mereka yg berdua itu sudah slalu sangat muka nya ako tempek kat sini. Ako rasa kowang pun musti dah kenal mereka itu.


Tadaaa.. yang baju biru itu lah tuan punya diri yang sudi memblanjer kami.
Oooo beliau adalah merangkap MANAGER ako.


Ok ni ako mau kasi promote sket makanan 'promosi' untuk minggu ini.
Gambar kiri sekali: Cantonese Noodles
Gambar kanan: Baked Fish with mango salsa sauce

Ako melantak baked fish itu. Ermm portion sangat2 sedikit. Sangat sesuai untuk mereka yg mau makan dalam kuantiti sikit dan tgh berdiet. Sedap kah? Bagi tekak ako sangat2 sedap!!


Ini sebahagian dari minuman kami.
Ako try "banana smooth"..
Pergh sangat lazat, lemak berkrim....
Sedap, pisang dicampur dengan aiskrim vanilla. Nyummyyyy!!!


Bergambar sebelum pulang.
Kami bekerja dalam satu section.

Gud luck tuk manager ako!!!

a Jemaripat bos baru lagi.. alahaiii
Share:

7 comments:

  1. aku rasa lps ni ko dpt boss yg x kuat makan elok kan..hehehehe

    ReplyDelete
  2. hahhaha xde makne nyer... org2 kat opis ako mmg kuat makan

    ReplyDelete
  3. org ofis?? termasuk le ko tu..muahahahahaha

    ReplyDelete
  4. erkk gurlpp aha ek... adehhhh :p

    ReplyDelete
  5. ehh..ya ker ko tengah berdiet ni ret?? ker k.ct salah baca hahahaha

    ReplyDelete
  6. Wah..nampak sedap ar... nyum3x.. :D

    ReplyDelete
  7. kak ct,
    erkkk saya ckp tgh diet ek.. alamakk... lupa arr :-D

    shiemz,
    aha sedap nyum22 hehee

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.