Followers

Friday, July 23, 2010

Exchange Link BLOG

Just a little note...

Kowang pasan tak kat bahagian bawah blog ako ni ada follower/exchange link??
Well, klu kowang berbesar hati dan senang hati, letak lak link kowang kat ruangan 'exchange link' tu yek. Nak add follower pun ok jer cuma ako ni payah betul nak klik satu satu follower tu. At lis klu kowang letak link terus and ako terus je klik, terus la appear blog kowang tu. Ha kan senang, betul tak instead of ako kena klik link follower, masuk blog profile, dan terpaksa plak ako cari link blog kowang. Klu satu blog ok la juga, klu berderet2 blognya, erkk paham2 sendiri la yer...

Ako ni bukan nya ada masa n sempat nak jalan blog ke blog, lebih2 lagi kat opis nih..
Klu tenet dah ok kat umah, rajin la juga ako merayap walau kekadang ako jarang tglkan jejak kat blog2 yg ako masuk tu. Suka membaca tapi malas betul nak meninggalkan komen, bole gitu? hehehee... Jangan marah ek, tapi mmg kadang ako ikhlas nak lepak blog kowang cuma masa dan tenaga hotak x mengizinkan ako mencoret sesuatu kat blog kowang.

So hope sangat klu kowang sudi la ye, tinggalkan link blog kat ruangan 'exchange link'.. Terima kasih daun keladi,......

Nota Jemari: ako bukan sape-sape..

2 comments:

mekchu said...

dah.. mekchu dah tnggalkan link

AKO @ retna said...

tq mekcu ;)