,

Exchange Link BLOG

Just a little note...

Kowang pasan tak kat bahagian bawah blog ako ni ada follower/exchange link??
Well, klu kowang berbesar hati dan senang hati, letak lak link kowang kat ruangan 'exchange link' tu yek. Nak add follower pun ok jer cuma ako ni payah betul nak klik satu satu follower tu. At lis klu kowang letak link terus and ako terus je klik, terus la appear blog kowang tu. Ha kan senang, betul tak instead of ako kena klik link follower, masuk blog profile, dan terpaksa plak ako cari link blog kowang. Klu satu blog ok la juga, klu berderet2 blognya, erkk paham2 sendiri la yer...

Ako ni bukan nya ada masa n sempat nak jalan blog ke blog, lebih2 lagi kat opis nih..
Klu tenet dah ok kat umah, rajin la juga ako merayap walau kekadang ako jarang tglkan jejak kat blog2 yg ako masuk tu. Suka membaca tapi malas betul nak meninggalkan komen, bole gitu? hehehee... Jangan marah ek, tapi mmg kadang ako ikhlas nak lepak blog kowang cuma masa dan tenaga hotak x mengizinkan ako mencoret sesuatu kat blog kowang.

So hope sangat klu kowang sudi la ye, tinggalkan link blog kat ruangan 'exchange link'.. Terima kasih daun keladi,......

Nota Jemari: ako bukan sape-sape..
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.