, ,

Pompuan rambut pendek, lelaki rambut panjang?!

Kenapa ye pompuan tak boleh rambut pendek macam boyish cut tapi si lelaki dok sibuk bela rambut panjang macam ella????

Moskel! Moskel!

ps: Klu derang geli tgk pompuan macam lelaki, ako lagi geli tengok rambut derang yang menghurai macam antu tu.. Atlist pompuan rambut pendek nampak kemas jer berbanding laki serabai tak tentu hala.

Derang bole buat, nape kita pompuan tak bole????!! Kenapa? Kenapa? Jawab pelisss....

Nota Jemari: Ini tidak ADIL!!
Share:

6 comments:

  1. i suka laki rambut panjang...macam johny depp tu :D

    aaaaaaaaaaaaaaa nape dia tanak kawin ngan iiiiiiiiiiiiiiii!

    kihkih!

    ReplyDelete
  2. then klu johny depp potong rambut, dah x suka la ek :p

    eehehehe...

    ReplyDelete
  3. setuju.. mekchu pun geli mat mat mat tgk lelaki rmbut pjg.. kalo yg streten tuh lagik geli.. hahahaha..

    ReplyDelete
  4. mekcu,
    ehehhe ... takde la kdg2 femfuan pun tingin nk rambut pendek tapi nnt slalu dipandang serong .. abes, klu laki rambut panjang, kan main suka plak kan..

    ReplyDelete
  5. boleh je kalau pompuan nak berambut pendek, tapi jangan sampai menyerupai lelaki, tu kan haram...

    ReplyDelete
  6. then laki berambut pnjg pompuan tak haram ke?

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.