Followers

Tuesday, December 14, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"

Eh ada hadiah arr..
FREE?! Wah nama pun hadiah opkos arr FREE kan..
muahahahaa....

Ekceli dah lama pasan tapi x terpikir nak join, dan alih-alih kena tag oleh dak biqque pasal giveaway ni. So, sebab SIMPLE (ako ni kan bab2 simple memang suka sesangat!), maka ako pun mengjoinkan lah diri . Hope tuan umah masih sudi terima penyertaan yang harap2 belum terlambat ni ye... *wink*

Syarat-syarat nya..

1. Buat satu entry pasal giveaway ni.
 Ye ye ako dalam proses tengah mengarang entry GA ni. 
Jangan lupa tempek banner GA ni sekali. Dan yang paling penting kowang kena letak link entry GA tu. 

2. Jadi follower.
Erkk ekceli dah lama dah jadi follower. Apa tak caya ker? Cuba g belek balik list-list follower dia.

3. Tag owang lain..
OK dengan rasminya ako akan tag blog-blog yang ako rasa ada potensi untuk membangun. Erk maksud ako secara tak langsung dapat menaikkan nama blog-blog derang kan ;-)

- ch@

Nama yang takde lam list, jangan lak kecik ati ye.. Bak kata ako tadi, ako secara tak langsung nak glamerkan derang juga . Kowang yang ada 'nama' , kasi chance la ye ;-)

Pesanan buat penaja, mereka sudah diinform berkenaan giveaway ni.

4. Letak komen kat blog penaja beserta ngan link entry GA ni...

Oarit, rasa nya sumer syarat dah SETEL. So, tunggu apa lagi.. kengkawan yang dah kena tag sila laksanakan tugas anda dengan kadar segera ye!!

Gud luck semua!

Nota Jemari: Belum berkemampuan..

8 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

AKO @ retna said...

orait tq :)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

AKO @ retna said...

TQ:)

.::WaNiE::. said...

best of luck retna

AKO @ retna said...

tq wanie :)

ch@ said...

thanks kakRet, kebetulan masa sebelum kakRet buat entry ni kita baru sahaja selesai mem'publish'nya. keke... sayang samamu kakRet.

AKO @ retna said...

ch@,
hahahhaa saja jer kan sharing is caring ;-)