,

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"

Eh ada hadiah arr..
FREE?! Wah nama pun hadiah opkos arr FREE kan..
muahahahaa....

Ekceli dah lama pasan tapi x terpikir nak join, dan alih-alih kena tag oleh dak biqque pasal giveaway ni. So, sebab SIMPLE (ako ni kan bab2 simple memang suka sesangat!), maka ako pun mengjoinkan lah diri . Hope tuan umah masih sudi terima penyertaan yang harap2 belum terlambat ni ye... *wink*

Syarat-syarat nya..

1. Buat satu entry pasal giveaway ni.
 Ye ye ako dalam proses tengah mengarang entry GA ni. 
Jangan lupa tempek banner GA ni sekali. Dan yang paling penting kowang kena letak link entry GA tu. 

2. Jadi follower.
Erkk ekceli dah lama dah jadi follower. Apa tak caya ker? Cuba g belek balik list-list follower dia.

3. Tag owang lain..
OK dengan rasminya ako akan tag blog-blog yang ako rasa ada potensi untuk membangun. Erk maksud ako secara tak langsung dapat menaikkan nama blog-blog derang kan ;-)

- ch@

Nama yang takde lam list, jangan lak kecik ati ye.. Bak kata ako tadi, ako secara tak langsung nak glamerkan derang juga . Kowang yang ada 'nama' , kasi chance la ye ;-)

Pesanan buat penaja, mereka sudah diinform berkenaan giveaway ni.

4. Letak komen kat blog penaja beserta ngan link entry GA ni...

Oarit, rasa nya sumer syarat dah SETEL. So, tunggu apa lagi.. kengkawan yang dah kena tag sila laksanakan tugas anda dengan kadar segera ye!!

Gud luck semua!

Nota Jemari: Belum berkemampuan..
Share:

8 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.