,

I Love Giveaway - My biqque.blogspot.com Favourite Post!


Sajo gegatal nak join kontest ni
Sajo gegatal nak dapat hadiah.. *erkk bole menang ke?*
Maka terhasil la entry sebegini ghope.

Syarat pun senang jer.
Ako ni klu bab-bab simple dan mudah, otomatik macam ringan je tangan nak buat entry. So, dah dah jom kita layan syarat yang lain plak.

Ekceli ako nak letak link (Fat That You Need & Not) yang ini as my fav tapi ako rasa mesti ada lain yang best. Maka, mencari-cari lagi la link yang best-best dan akhirnya....

hahhhha ako suka ako suka..
opsss bukan pasal suka dia dah jadi gomok macam ako
tapi ako suka sebab dia nampak lagi comei bila gomok...
opssss laarikkkkkkk ya ampun!!!

Pape pun ako salute sebab dia brani ko nak tayang tumbesaran badan dari sekeping roti menjadi sebuku DOH!! hehehe.... Caya la biq! But don't worry, u still look sweet walau dah berisi 'sket'..

And the most reason i choose that entry is bcoz..
i nak jadikan that entry as my 'sumber inspirasi' untuk jadi kurus balik!!
huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!

ps: Eh kowang x nak hadiah ker? Laa klu nak, cecepat join contest tu k.. senang je pun. Gud Luck!

Nota Jemari: Chaiyok!!!!
Share:

6 comments:

  1. wah yg pertama uuuuuu! i loikeee! ok, masuk carta :) kita tgk sape yg kenaaaaa hehehehe!

    tx ako!

    yang lain, jom la skali! :D

    ReplyDelete
  2. bump into your blog from biqque :D

    i tot i be the first, tau2 dah ada org submit dulu.

    ReplyDelete
  3. hehehehe its ok..
    jom arr join.. u can be the second one.. hhe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.