Followers

Thursday, December 9, 2010

I Love Giveaway - My biqque.blogspot.com Favourite Post!


Sajo gegatal nak join kontest ni
Sajo gegatal nak dapat hadiah.. *erkk bole menang ke?*
Maka terhasil la entry sebegini ghope.

Syarat pun senang jer.
Ako ni klu bab-bab simple dan mudah, otomatik macam ringan je tangan nak buat entry. So, dah dah jom kita layan syarat yang lain plak.

Ekceli ako nak letak link (Fat That You Need & Not) yang ini as my fav tapi ako rasa mesti ada lain yang best. Maka, mencari-cari lagi la link yang best-best dan akhirnya....

hahhhha ako suka ako suka..
opsss bukan pasal suka dia dah jadi gomok macam ako
tapi ako suka sebab dia nampak lagi comei bila gomok...
opssss laarikkkkkkk ya ampun!!!

Pape pun ako salute sebab dia brani ko nak tayang tumbesaran badan dari sekeping roti menjadi sebuku DOH!! hehehe.... Caya la biq! But don't worry, u still look sweet walau dah berisi 'sket'..

And the most reason i choose that entry is bcoz..
i nak jadikan that entry as my 'sumber inspirasi' untuk jadi kurus balik!!
huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!

ps: Eh kowang x nak hadiah ker? Laa klu nak, cecepat join contest tu k.. senang je pun. Gud Luck!

Nota Jemari: Chaiyok!!!!

6 comments:

Biqque said...

wah yg pertama uuuuuu! i loikeee! ok, masuk carta :) kita tgk sape yg kenaaaaa hehehehe!

tx ako!

yang lain, jom la skali! :D

AKO @ retna said...

oraitt tq too ;)

Lily Riani said...

bump into your blog from biqque :D

i tot i be the first, tau2 dah ada org submit dulu.

AKO @ retna said...

hehehehe its ok..
jom arr join.. u can be the second one.. hhe

Biqque said...

lily, masuk!!! :D

elleyayah . said...

elly pn join gak.btw.gudlak tau .