, ,

J.A.S.M photo Launching

Kowang masih ingat lagi tak pasal projek J.A.S.M photo shoot awal tahun aritu?
Tak ingat, takpe! Kowang leh refer kat entry yang ini, OK!
Fuyoo dah nak ujung tahun baru la tergedik-gedik nak rasmi gambar tu.
Beberapa orang yang turut menjayakan projek tu pun ada yang dah berhenti dan ada yang dah pindah jabatan. Tapi takpe, walau ekceli memasing tertanya-tanya juga apa kesudahan projek ni, akhirnya tanggal 25 November 2010, sejarah telah berlaku di department ako.

Satu majlis iaitu dinamakan "Appreciation Day 2010" telah diadakan dengan jaya nya. Sekaligus merasmikan projek "JASM Photo Shoot".


Dan gambar tersebut telah dirasmikan oleh BIG BIG BOSS kat tempat opis ako.

Taadaaaa.... inilah hasilnya atas usaha dan komitmen daripada setiap owang dalam departmen ako. Kreatif tak??? Congrats juga kat Murshi yang telah banyak mencurahkan tenaga dalam menjayakan projek yang satu nih.

Pihak atasan dengan berbesar hati telah memilih gambar terakhir sekali sebagai pemenang atas keceriaan yang dipamerkan setiap owang. Tahniah pada pemenang dan mereka telah menerima RM200 sebagai hadiah. Jadi lah kan daripada takde.

Majlis tersebut juga telah dimeriahkan lagi dengan aksi-aksi daripada kami dalam apa jua aktiviti yang departmen telah adakan. So enjoy k! Cuba la klik gambar tuk pandangan lagi besar dan jelas.

Nota Jemari: Projek apa plak tahun depan nih?? erkk ngeri!
Share:

6 comments:

  1. menarik nih body formation! hahaha!

    ReplyDelete
  2. hahaha... hurup S la paling susah hahaha but they managed to do it! heehe

    ReplyDelete
  3. haaaaaaaaa..ni kena credit to the editor tooOooOoo ni..tak tido malam kasi touch up..ha ha ha....
    baru launching ke retna......ingat dah up gambar tu
    siap big big boss launching tuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. ilaa...
    gambar ni banyak sangat yang beredit.. tak tahu yang mana satu yang di FINAL kan ahha

    btw yup thanks to u tooo yang ada membantu ...

    psst: Banjer mcD je bole tak? hehe

    ReplyDelete
  5. salam retna,
    macam2 ekk aktiviti kat sana.. macam best jer kompeni tu.. kompeni apa tu ekkk.. ? heheh.. retna jadik huruf apa?

    ReplyDelete
  6. salam kak,
    hehehe agak2 akak company apa ek? cuba tgk bebetul BIG BIG BOS saya tu :-)

    btw saya group merah, kena buat huruf M .. phew seb baek senang hehehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.