, ,

Jumpa 'kak limah' ..

Alhamdulilah selamat dah sampai ke destinasi.
Tapi kali ni macam ada tak puas ati sket ngan servis AA.
Nanti arr citer...


Sementara nak tgu tengahari, ako ngan Cik huda berjanji nak jumpa dengan 'kak limah' dulu.
So jam 11.30 pagi ni, harap-harap la 'kak limah' ada sediakan makanan untuk kami... haha

Sudah lama tak jumpa sama ini Teacher Huda.
Ok lah kami dah lepaskan rindu kat umah 'kak limah' dulu ye.
Jumpa kowang lagi nanti.

Nota Jemari: bestfreiendforever ya ;-)
Share:

2 comments:

  1. diorang ckp lawak gile ek? bestnyerrr!

    ReplyDelete
  2. lawak ker? ermmmm hehhehe ntah ek, for me lawak bodo je hhaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.