, ,

Maksud tersurat??


Dapat sms dari adik laki ako..
Lawak kan, padahal dia ada kat dalam bilik dia yang bertentangan ngan bilik ako. Macam la kitrg tak leh nak bercakap bila bersua muka. Hahahaah tapi siyes bila kuar bilik je memang takde mende nak cakap pun. Macam kelu gitu. Sebab tu kat dapur, ada satu papan putih. Papan putih tu dibeli masa arwah abah ako masih ada lagi. Kadang-kadang klu nak pesan pape, kitrg tulih je kat papan putih. Macam tu la komunikasi antara kami kat umah ni. Tu pun sejak arwah mak ngan abah ako dah takde, kitrg memang jarang dah nak berborak adik badik. Rasa macam jauh sangat dah hubungan kekeluargaan tu.

Ok ok ni bukan nak citer pasal hubungan keluarga.
Ni nak citer pasal sms yang ako dapat.

Klu kowang baca ayat akhir tu, macam bermakna sesuatu kan?!!
Kowang agak apa ye?
ermm.... adakah itu petanda ako bakal dapat anak buah lagi?
Tahun depan sekali 2 anak buah yang bakal lahir, gitu??
Gurllpp.... murah rezeki!
Klu betul, moga-moga sihat la bakal baby tu ye...

Ako dah budget-budget, klu bole nak baby gal yang bakal kuar nnt. hahahah walau ako suker baby boy dari baby gal tapi klu bole biar lah tahun depan baby gal yang akan lahir.. hahah sesuka ati ako je kan nak tentukan jantina anak-anak derang. 

Pape pun x kisah arr...
Klu betul ada owang ketiga bakal lahir, alhamdulilah....

Nota Jemari: tunggu.. bila kakak ako nak ada baby plak ye??
Share:

7 comments:

  1. sudah terang lagi bersuluh ... tahniah faizah .. tahniah kat ko gak makcik ! :p

    ReplyDelete
  2. tanya owang plk...ko tu bila lagi?? hahahahaha

    anak tekak makin membesar je aku tgk..kekekekek

    perut plk manyak cacing....kekekekeke

    ReplyDelete
  3. wakkakak syyyyy dendiam arr..
    tang tu ako xleh nak wat hape dah... semulajadi muahahahah

    ReplyDelete
  4. menunggu turn kakRet je sekarang ni. :P

    ReplyDelete
  5. terima kasih amigo! besar posting!.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.