Followers

Thursday, December 2, 2010

Maksud tersurat??


Dapat sms dari adik laki ako..
Lawak kan, padahal dia ada kat dalam bilik dia yang bertentangan ngan bilik ako. Macam la kitrg tak leh nak bercakap bila bersua muka. Hahahaah tapi siyes bila kuar bilik je memang takde mende nak cakap pun. Macam kelu gitu. Sebab tu kat dapur, ada satu papan putih. Papan putih tu dibeli masa arwah abah ako masih ada lagi. Kadang-kadang klu nak pesan pape, kitrg tulih je kat papan putih. Macam tu la komunikasi antara kami kat umah ni. Tu pun sejak arwah mak ngan abah ako dah takde, kitrg memang jarang dah nak berborak adik badik. Rasa macam jauh sangat dah hubungan kekeluargaan tu.

Ok ok ni bukan nak citer pasal hubungan keluarga.
Ni nak citer pasal sms yang ako dapat.

Klu kowang baca ayat akhir tu, macam bermakna sesuatu kan?!!
Kowang agak apa ye?
ermm.... adakah itu petanda ako bakal dapat anak buah lagi?
Tahun depan sekali 2 anak buah yang bakal lahir, gitu??
Gurllpp.... murah rezeki!
Klu betul, moga-moga sihat la bakal baby tu ye...

Ako dah budget-budget, klu bole nak baby gal yang bakal kuar nnt. hahahah walau ako suker baby boy dari baby gal tapi klu bole biar lah tahun depan baby gal yang akan lahir.. hahah sesuka ati ako je kan nak tentukan jantina anak-anak derang. 

Pape pun x kisah arr...
Klu betul ada owang ketiga bakal lahir, alhamdulilah....

Nota Jemari: tunggu.. bila kakak ako nak ada baby plak ye??

7 comments:

Bondarock said...

sudah terang lagi bersuluh ... tahniah faizah .. tahniah kat ko gak makcik ! :p

AKO @ retna said...

erkk gurlpp.....

Sis-Lin said...

tanya owang plk...ko tu bila lagi?? hahahahaha

anak tekak makin membesar je aku tgk..kekekekek

perut plk manyak cacing....kekekekeke

AKO @ retna said...

wakkakak syyyyy dendiam arr..
tang tu ako xleh nak wat hape dah... semulajadi muahahahah

ch@ said...

menunggu turn kakRet je sekarang ni. :P

AKO @ retna said...

turn apa ek??? bluwekkkkkkkkk :p

Anonymous said...

terima kasih amigo! besar posting!.