Missing HIM

Alaaaaaa......................
Tup tup dapat biter my SE merangkap bos kecik ako nak benti.
Adussss.. ngeri plak dengar.
Tapi pape pun, hope dia akan dapat better job, better life and better environment! hehe

Gonna miss HIM.
Coz dia banyak ajar dan tolong ako.
Keje ngan dia very very rileks and santai.
Lepas ni tak tahu la ngan sape plak ako kena bekerja.
Konpom, kerja ngan owang baru ni, tahun depan PRIME jatuh laaaa...

Pape pun,
Nak wish kat dia,
All da best n gud luck!

Nota Jemari: arghh.. nak kena ajar orang, kita pun bukan pandai sangat..
Share:

2 comments:

  1. career path and advancement, its for the better :D

    ReplyDelete
  2. yup... he's got better job.. ok la tu for his future.. tapi sayang la kitrg lepaskan dia.. hehhe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.