Wednesday, December 29, 2010

Missing HIM

Alaaaaaa......................
Tup tup dapat biter my SE merangkap bos kecik ako nak benti.
Adussss.. ngeri plak dengar.
Tapi pape pun, hope dia akan dapat better job, better life and better environment! hehe

Gonna miss HIM.
Coz dia banyak ajar dan tolong ako.
Keje ngan dia very very rileks and santai.
Lepas ni tak tahu la ngan sape plak ako kena bekerja.
Konpom, kerja ngan owang baru ni, tahun depan PRIME jatuh laaaa...

Pape pun,
Nak wish kat dia,
All da best n gud luck!

Nota Jemari: arghh.. nak kena ajar orang, kita pun bukan pandai sangat..

2 comments:

  1. career path and advancement, its for the better :D

    ReplyDelete
  2. yup... he's got better job.. ok la tu for his future.. tapi sayang la kitrg lepaskan dia.. hehhe

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.