,

Orchard Road at Night









Just sharing, "A night at Orchard" in Christmas Eve mood.

Giloss, ramai sungguh orang kat sana.
Soping???
Hahahaha takde la, better ko soping kat Msia jer la.
Lagi pun, ako bukan nya shopperholic pun.
Soping kat SOGO, sudah!!
hahahaa..............

Nice exprience at night there..
Cantek!

Nota Jemari: Will be there again soon....
Share:

4 comments:

  1. dulu i gi krismas gak, mmg happening la orchard road ni kan...standard, standard...

    ReplyDelete
  2. hhaha ye ye standard la kan.....
    klu kat msia la mcm tu... alahaiii

    ReplyDelete
  3. perasan dak, bhunyi burung byk berkicau BUT tak da tahi burung pun. tak kan burung takut kena saman.

    ReplyDelete
  4. Lily,
    hahahhaa betul laaa.. burung2 tu pun pandai nak landing dia punya tahi kan hahaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.