Tuesday, December 28, 2010

Orchard Road at Night









Just sharing, "A night at Orchard" in Christmas Eve mood.

Giloss, ramai sungguh orang kat sana.
Soping???
Hahahaha takde la, better ko soping kat Msia jer la.
Lagi pun, ako bukan nya shopperholic pun.
Soping kat SOGO, sudah!!
hahahaa..............

Nice exprience at night there..
Cantek!

Nota Jemari: Will be there again soon....

4 comments:

  1. dulu i gi krismas gak, mmg happening la orchard road ni kan...standard, standard...

    ReplyDelete
  2. hhaha ye ye standard la kan.....
    klu kat msia la mcm tu... alahaiii

    ReplyDelete
  3. perasan dak, bhunyi burung byk berkicau BUT tak da tahi burung pun. tak kan burung takut kena saman.

    ReplyDelete
  4. Lily,
    hahahhaa betul laaa.. burung2 tu pun pandai nak landing dia punya tahi kan hahaa

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.