, ,

Clinique happy in bloom

Ingat tak cerita pasal wangi, masa awal-awal entri bulan aritu?

Kan dalam banyak-banyak perfume tu, ako ada mention perfume clinique yang limited edition punya. So kali ni dah kuar balik. Mula excited juga la. Pastu pikir klu beli takut terober budget plak. Tapi sudahnya sebab pikir perfume ni LIMITED sahaja, maka TERbeli la jugak.

Bau masih sama.
Cuma packaging dan corak sudah bertukar sket.
Yang sebelum ni, bunga nya lebih kepada warna merah dan oren.
Tapi kali ni, warna bunga lebih kepada pink dan pepel.
Tak kisah la janji bau nya masih sama macam dulu.

Wangi! Cool! Rasa sejuk!
Itu yang penting!

Sebab beli dengan kawan ni, pastu sebab dia limited, maka dah alang-alang kitorang beli yang saiz besar la sket. Ala dia ada 2 saiz je pun. Satu 30ml - RM125, dan satu lagi 50ml - RM175.

Tengok yang set punya.

Beli dua botol, percuma lipstik dengan mascara.
Klu nak beli mascara je, dah harga RM75.
Dan klu nak beli lipstik sahaja , harga nya RM66.

Bila beli set ni, untung nya dengan harga RM175 je, ko dah leh dapat 2 mende kat atas tu dengan PERCUMA!! Jimat .. Jimat... kan awak kan ;-)

So next time nak beli lagi, kita beli sesama k :)
Oh ye, perfume ni just kuar masa musim bunga je.
So dia akan kuar dalam bulan mac/april setiap tahun.
Ye la kan nama pun "happy in BLOOM" ...
psstt untuk laki kowang ke, untuk boipren kowang, klu kowang suka kan kelembutan dan bau yang fresh, ako rekomen perfume yang ini. "clinique for men". 

Siyes... cool jer! 
I like!

Nota Jemari: harum mewangi selalu
Share:

3 comments:

  1. nak tau rahsia tak? mekchu pernah prezenkan clinique happy for men masa zaman berchenta dulu.. hahahaha.. bau dia mmg fresh.. bertahun tak habis sbb sayang nak pakai.. dia pakai time dating je.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. wahhh mrah2..aku pun nk gi beli laaa....:)

    lg 1 klu x pakai mascara tu, bg kat aku jek..hahahahaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. mekcu,
    pssttt bkn papa-jit eh lelaki tu :p

    lin,
    hahahaha... ako try dulu ye.. klu x sesuai, ako bagi kat ko :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.