Followers

Wednesday, March 2, 2011

Gud Luck!

Arini kengkawan ako ada interview...
Ada post kosong as secretary kat department ako.
Walau sesape pun kowang yang attend interview tu nanti, ako tatap wish GUD LUCK k ;-)

Buat yang terbaik bole!!
Dapat ke tak dapat, belakang citer. Janji kowang buat yang terbagus!
Dan jangan lupa, rezeki tatap ada kat mana-mana.

Jangan gabra .. Just be yourself!

Nota Jemari: Smile :-)

6 comments:

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

yes betul tu Ret...
rezeki seseorang tu selalunya dah tertulis di mana-mana kan...
all the best to all candidates!

AKO @ retna said...

yup yup all da best too ;)

mekchu said...

bukan itvw thru phone kan? hehehe.. tumpang wish good luck jugak nih..

AKO @ retna said...

mekcu,
hahaha interview thru phone??
amboii ... alhamdulilah dah selesai dah derang punya interview semalam :-)

memasing tgh tgu result je tu

AdanyaKauUntukku said...

mmmmm...
a.k.u gak yang masih bertelaku di situ...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AKO @ retna said...

awat aritu tak aply?
Mana tau ada kosong lagi tauu kat sini :p