AKO tetap AKO

AKO Tetap AKO | Personal Blog

Wednesday, March 2, 2011

Gud Luck!

Arini kengkawan ako ada interview...
Ada post kosong as secretary kat department ako.
Walau sesape pun kowang yang attend interview tu nanti, ako tatap wish GUD LUCK k ;-)

Buat yang terbaik bole!!
Dapat ke tak dapat, belakang citer. Janji kowang buat yang terbagus!
Dan jangan lupa, rezeki tatap ada kat mana-mana.

Jangan gabra .. Just be yourself!

Nota Jemari: Smile :-)

6 comments:

  1. yes betul tu Ret...
    rezeki seseorang tu selalunya dah tertulis di mana-mana kan...
    all the best to all candidates!

    ReplyDelete
  2. bukan itvw thru phone kan? hehehe.. tumpang wish good luck jugak nih..

    ReplyDelete
  3. mekcu,
    hahaha interview thru phone??
    amboii ... alhamdulilah dah selesai dah derang punya interview semalam :-)

    memasing tgh tgu result je tu

    ReplyDelete
  4. mmmmm...
    a.k.u gak yang masih bertelaku di situ...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. awat aritu tak aply?
    Mana tau ada kosong lagi tauu kat sini :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.