Gud Luck!

Arini kengkawan ako ada interview...
Ada post kosong as secretary kat department ako.
Walau sesape pun kowang yang attend interview tu nanti, ako tatap wish GUD LUCK k ;-)

Buat yang terbaik bole!!
Dapat ke tak dapat, belakang citer. Janji kowang buat yang terbagus!
Dan jangan lupa, rezeki tatap ada kat mana-mana.

Jangan gabra .. Just be yourself!

Nota Jemari: Smile :-)
Share:

6 comments:

  1. yes betul tu Ret...
    rezeki seseorang tu selalunya dah tertulis di mana-mana kan...
    all the best to all candidates!

    ReplyDelete
  2. bukan itvw thru phone kan? hehehe.. tumpang wish good luck jugak nih..

    ReplyDelete
  3. mekcu,
    hahaha interview thru phone??
    amboii ... alhamdulilah dah selesai dah derang punya interview semalam :-)

    memasing tgh tgu result je tu

    ReplyDelete
  4. mmmmm...
    a.k.u gak yang masih bertelaku di situ...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. awat aritu tak aply?
    Mana tau ada kosong lagi tauu kat sini :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.