Followers

Tuesday, March 1, 2011

"Hey baby!!" Gurlpp....???????

*sila klik gambar untuk pemBESARan*

Eeee apa kes plak ni???
MOskel moskel!!!

Eh bukan ako private ker profile ako dari owang ramai????
Ni camne plak mamat 'itam' ni leh nengok profile ako??

Arghhh tidaakkkkkkkk!!!!

Apa jadah nya ni???

ps: psstt....susah-susah sangat, saya sambut je la salam 'pak itam' ni.. hahhaa
"hye macho!"
what macho??? gurlpp... gurlpp...

Nota Jemari: ????? gelak! gelak! huh....

8 comments:

Farihah said...

hahaha...sambut jangan tak sambut..pastu pastikan dia dah disunat tau!! hahahaha

AKO @ retna said...

hahaha wajib sunat.. ako pun leh tlg potongkkan muahahahaha

eee geli weii ;p

harry007_my@yahoo.com said...

Hahahahah......WEI COUSIN KU SEKALIAN.....TAHUN DEPAN KITA GI MAKAN KENDURI KAT NIGERIA/SOUTH AFRICA/KENYA ATAU YG SEANGKATAN DGNNYA....HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKO @ retna said...

oittttt!!!!
eeeee dush! dush! banyak arr koo nya kenduri kat aprika...

Anonymous said...

hahhahahhahha.. sambut la salam mamat itam tu.. pas tu.. dia akan bagi ayat2 cinta yg lagi power.. last sekali.. dia akan cakap nak bagi barang berharga utk ko.. pas tu.. paham2 jer laa.. ape akan jadi.. barang sangkut ngan kastam laa.. kena bayar laa.. ape laa.. pas tu masuk lam paper citer ko kena penangan mamat afrika..

AKO @ retna said...

takmoh takmoh takmoh!!

iskk..... ni itam sangat..
nak cari pun biarla yang itam manis :p sedap gak mata memandang :-D

Anonymous said...

hahahahahaha.
syabassss bete!

:)

akuFARA?

AKO @ retna said...

fara,

tidaaaakkkkkkkk!!
takmoh! takmoh!

*sambel geleng-geleng kapla