Tuesday, March 1, 2011

"Hey baby!!" Gurlpp....???????

*sila klik gambar untuk pemBESARan*

Eeee apa kes plak ni???
MOskel moskel!!!

Eh bukan ako private ker profile ako dari owang ramai????
Ni camne plak mamat 'itam' ni leh nengok profile ako??

Arghhh tidaakkkkkkkk!!!!

Apa jadah nya ni???

ps: psstt....susah-susah sangat, saya sambut je la salam 'pak itam' ni.. hahhaa
"hye macho!"
what macho??? gurlpp... gurlpp...

Nota Jemari: ????? gelak! gelak! huh....

8 comments:

  1. hahaha...sambut jangan tak sambut..pastu pastikan dia dah disunat tau!! hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha wajib sunat.. ako pun leh tlg potongkkan muahahahaha

    eee geli weii ;p

    ReplyDelete
  3. Hahahahah......WEI COUSIN KU SEKALIAN.....TAHUN DEPAN KITA GI MAKAN KENDURI KAT NIGERIA/SOUTH AFRICA/KENYA ATAU YG SEANGKATAN DGNNYA....HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. oittttt!!!!
    eeeee dush! dush! banyak arr koo nya kenduri kat aprika...

    ReplyDelete
  5. hahhahahhahha.. sambut la salam mamat itam tu.. pas tu.. dia akan bagi ayat2 cinta yg lagi power.. last sekali.. dia akan cakap nak bagi barang berharga utk ko.. pas tu.. paham2 jer laa.. ape akan jadi.. barang sangkut ngan kastam laa.. kena bayar laa.. ape laa.. pas tu masuk lam paper citer ko kena penangan mamat afrika..

    ReplyDelete
  6. takmoh takmoh takmoh!!

    iskk..... ni itam sangat..
    nak cari pun biarla yang itam manis :p sedap gak mata memandang :-D

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha.
    syabassss bete!

    :)

    akuFARA?

    ReplyDelete
  8. fara,

    tidaaaakkkkkkkk!!
    takmoh! takmoh!

    *sambel geleng-geleng kapla

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.