, ,

"Hey baby!!" Gurlpp....???????

*sila klik gambar untuk pemBESARan*

Eeee apa kes plak ni???
MOskel moskel!!!

Eh bukan ako private ker profile ako dari owang ramai????
Ni camne plak mamat 'itam' ni leh nengok profile ako??

Arghhh tidaakkkkkkkk!!!!

Apa jadah nya ni???

ps: psstt....susah-susah sangat, saya sambut je la salam 'pak itam' ni.. hahhaa
"hye macho!"
what macho??? gurlpp... gurlpp...

Nota Jemari: ????? gelak! gelak! huh....
Share:

8 comments:

  1. hahaha...sambut jangan tak sambut..pastu pastikan dia dah disunat tau!! hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha wajib sunat.. ako pun leh tlg potongkkan muahahahaha

    eee geli weii ;p

    ReplyDelete
  3. Hahahahah......WEI COUSIN KU SEKALIAN.....TAHUN DEPAN KITA GI MAKAN KENDURI KAT NIGERIA/SOUTH AFRICA/KENYA ATAU YG SEANGKATAN DGNNYA....HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. oittttt!!!!
    eeeee dush! dush! banyak arr koo nya kenduri kat aprika...

    ReplyDelete
  5. hahhahahhahha.. sambut la salam mamat itam tu.. pas tu.. dia akan bagi ayat2 cinta yg lagi power.. last sekali.. dia akan cakap nak bagi barang berharga utk ko.. pas tu.. paham2 jer laa.. ape akan jadi.. barang sangkut ngan kastam laa.. kena bayar laa.. ape laa.. pas tu masuk lam paper citer ko kena penangan mamat afrika..

    ReplyDelete
  6. takmoh takmoh takmoh!!

    iskk..... ni itam sangat..
    nak cari pun biarla yang itam manis :p sedap gak mata memandang :-D

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha.
    syabassss bete!

    :)

    akuFARA?

    ReplyDelete
  8. fara,

    tidaaaakkkkkkkk!!
    takmoh! takmoh!

    *sambel geleng-geleng kapla

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.