, ,

Kowang nak HADIAH tak???

Sape nak hadiah angkat kibod???
Erkk eh tak nampak arr...
Aiyakk..

Ok ok lagi sekali.
Sape nak hadiah sila tinggal komen.

COP!
Bukan komen kat sini tau tapi kat sini ye.

Klu kowang suka hadiah, sila la jangan memalu tinggalkan pape je komen-komen kowang kat entry si dia ye. Insyallah klu kowang antara yang bertuah, pasti ada sesuatu yang menanti di situ di situ di situ.

So, gud luck ye pada yang nak hadiah tu.
Jangan memalu. Si dia tarak makan worang punya.

*wink*

Nota Jemari: ako masih belum mampu bagi hadiah ;-)
Share:

2 comments:

  1. huhuhu retna...
    sabo lah..siap promo lagik...
    btw..thank you ye....

    insyaaLLah..one day..anda pasti mampu juge....

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.