Followers

Monday, March 14, 2011

Selamat Bertunang, Jayah

Tahniah cik Joyah...!!
Akhirnya tercapai juga ye impian ko.
Alhamdulilah.

OK ini rentetan dari entry kat bawah tu.

Ekceli bukan ako yang bertunang ye kawan-kawan sekalian.
My precious cousin aka my buddy aka my sista yang selamat melangsungkan hari pertunangan tengahari semalam kat Gombak.

Harap-harap lepas ni jangan plak ada lagi yang gatal-gatal mention ako bertunang!!

Nampak gaya nya gambar ni sebagai kenangan kelab SINGLES la ek 
hahahahaha :p

*tengah dok pikir-pikir ni, nak delete ke nama cik joyah lam group S.i.n.g.l.e tu :p"

Selepas sumer nya selesai............

Kowang memang kepoh kan..!!
Muahaha... eh jap jap termasuk ako la juga tu kan..
aiyaakkk :-D

Thanks ateh sebab tolong siapkan segala hantaran.
Kita tolong bagi idea je ek, awak yang tolong merealisasikan nya.
Al-maklum tangan ako ni bukan tangan seni gitu.

Thanks gak to cik Tipah aka cik Emi  sebab membantu dalam proses andam mengandam ni. Eh eh klu tak lagi haru, ada plak x moh mekap-mekap dalam majlis khas camni.. ishh no gud no gud :p

Thanks kat sumer sekali la secara langsung atau tak langsung....

Nota Jemari: tahniah ek?!! *sambel garu dagu, angkat kening sebelah

4 comments:

Sis-Lin said...

TU baru sepupu yg bertunang..agaknya kalau betul2 ko yg bertunang, penuh 1 entri komen nya kan..kekekekekeke

AKO @ retna said...

Lin,
hahahah konpom!!

Kasawari said...

lor aku ingat ko yg tunang tadi ret.. jangan garu dagu ret.. kang tanggaldagu ko tu.. haha.

Tahniah utk sepupu ko tu..

AKO @ retna said...

TQ TQ :)