Followers

Thursday, April 14, 2011

Coca Cola Can Glasses

Kowang minat COKE?
Ako minat sangat-sangat.
Dari dulu lagi..
Sebab ianya kaler MERAH gitu..
Kowang leh tengok beberapa koleksi yang ako ada kat sini.

Tapi ako bukan la pengumpul barangan COKE yang tegar macam sesetangah owang. Cukup lah apa yang ako ada setakat ni. Kadang-kadang terpikir gak nak cari barangan coke ni tapi memikirkan kewangan tak cukup ke arah itu, so lupa kan aje la ye.

Dan pernah terpikir nak beli satu lemari khas untuk letak sumer barangan coke tu. Siap dah survey kat IEKA lagi tapi masih juga belum mampu mengeluarkan uwang ke arah itu.

Tadi member sowang tu gi McD.
Dia dapat pamplet iklan ni.
Wah mcD akan kuarkan gelas coke yang baru.
Kali ni nampak unik sket.
Ala-ala ghope air tin gitu.

Sabar...
Belom start lagi...
Promosi nya bermula 28 April 2011.

So pada yang suka kumpul barangan coke macam ako, mungkin ini bole menambahkan lagi koleksi yang sedia akan kan ;-)

Macam biasa, ada beberapa kaler.
Dan macam biasa juga, setiap minggu satu kaler yang akan derang promote.

Get ready ye kengkawan.!

Tapi nak kena beli set besar mcValue meal..
Erkkk mampos makin membolat arr klu ako asek makan mekdi je ni..

Gurlpp......??!!

Nota Jemari: psstt.. kowang beli meal, gelas bagi kat ako, amacam??? *wink

7 comments:

Botak said...

org kalau dah minat tak fikir ape.,
duit habis pon tak kisah.,
tapi tak elok lah bg mereka yg tak bekerja lagi., kesian mak bapak menaggung.,
hehehehehe.. :D

AKO @ retna said...

adik botak...

isshh mmg betul, klu dah minat mmg x fikir apa dah..

tapi klu sampai memudaratkan sistem kewangan sendiri, ishh harus kena fikir banyak kali tuh ;-)

AdanyaKauUntukku said...

pasti beli
ari tu..ila tak semapt beli satu gelas dia

kali ni kena maintain beli..huhuhu..
gulp mana nak letak

Nava Kishnan said...

Nice collection and great to see.

AKO @ retna said...

ila,
kan kan.. hehehe jom beli ramai2 hahaa...

nava,
thanks :)

Jocko said...

since ko peminat tegar COKE... aku kirim kat ko jer la,,, buleh? hahaha

AKO @ retna said...

hahah sah sah untuk ako je la tu :p