,

Filem: SMURFS 3D


Ingat lagi 'Papa Smurf', 'Lazy', 'Greedy', 'Brainy'...??
Ni citer kartun zaman ako kocik-kocik dulu.
Ako suker!!
Comei je kartun ni.

Dengar citer bulan Ogos/September 2011, filem SMURFS akan ditayangkan kat pawagam. 
Wah, ni yang tak sabar nak g tengok ni!! 

Jom sesame kita nantikan tayangan nya k.

Nota Jemari: nape kertun dulu ngan skrg banyak betul beza nya kan?!!
Share:

2 comments:

  1. dulu masa kecik2 x penah lepas tonotn smurf ni time ptg :)) kalo yg 3D ni mesti mengancam nyer!

    Recently: ujung menGGu di Taman Rimba Kanching

    ReplyDelete
  2. kan kan...
    kartun ni mmg best laa!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.