Hepi wiken

Minggu ni cuti panjang weiii!
Suker la tu...
Hahaha sape yg tak suker klu dapat cuti.
Tambah-tambah cuti tu lebih sket dari kebiasaan, betul tak?!

Ako pun petang ni dah nak start cuti.
Esok dah bzi dengan kenduri.
Lusa nak bizi menyoping..
Tulat mungkin bizi jalan-jalan cari makan.

Pape pun yang kowang rancangkan, harap-harap ianya sesuatu yang mengembirakan hati, k;-)

Selamat Bercuti!
Selamat Hari Pekerja!

Pada kowang yang nak balik kampung tu, hati-hati dalam perjalanan dan memandu la dengan berhemah ye!

Nota Jemari: .. ermm
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.