,

M.I.S.S HIM

Baru sehari saya sudah RINDU sama dia!!

I MISS you, BABY!

Ohh.... cepat la masa berlalu..
Tak sabar nak jumpa ngan BABY lagi..

Walau penat tapi rasa RINDU plak nak susukan BABY..
Suka tengok bila DIA tenung muka kita.
Suka tengok bila DIA senyum pada kita.

BABY, cepat tau..
Tak sabar nak gomol2 dan ciom awak!

Nota Jemari: suka bau BABY .. kemaruk dah ni.. hahaha :p
Share:

2 comments:

 1. hahahaha
  pat nk susukan baby tu, aku x tahan..
  macam real beb..
  auuuwwww

  :)
  akuFARA?

  ReplyDelete
 2. muahahaaha.. eh real pe.. ako yg bagi minum susu.. erkk tapi bkn susu badan la kan.. susu dari botol je hhah :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.