Followers

Thursday, April 14, 2011

"Ouch, saket nya mata!!"

Konpom kowang dah baca kisah Amyza Adnan masuk spital gara-gara bulu mata palsu.

Ako tak pakai tapi bila baca, seolah ako dapat rasa gak la kesaketan Amyza tu.

So lepas ni kowang yang suka pakai bulu mata palsu ni, baik berjaga-jaga kan.
Tapi agak-agak kowang nape ek bleh jadi camtu?
Adakah disebabkan bulu mata tu dia pakai berulang-ulang?
Bila asek pakai bulu mata yang sama mungkin dah x elok sangat tu yg kena infection?

Atau pakai terlalu lama?
Kan klu nak pakai bulu mata ni kena letak gam dia sket baru leh bulu tu lekat kat mata.
Erkk disebabkan gam tu ker????

Aisshh ngilu dibuatnya.
Baik la kowang beli je mascara yang leh lebat dan panjangkan bulu mata original kowang. Ghase nya lebih selamat kot. Cantek pun cantek gak, kan??!

Ada sorang hamba allah ni, gara-gara bulu mata palsu, terus bulu mata yang original dia tercabut sekali. Kesan nya tak tumbuh-tumbuh dah dan terpaksa pakai bulu mata palsu tuk kaber kecacatan kat mata tu.

Iskk kesian kan...
So better la kita bersyukur apa yang ada kat badan kita ni kan...

"psstt tapi kan klu cukur bulu kat tempat-tempat yang sepatutnya, ok tak?!! muahahahha"... lalaala

Nota Jemari: walau x secantek kamu tapi tatap bersyukur.. TQ pada NYA

4 comments:

the girl next door said...

mcm takut je nak pkai fake eyelash!!
OMG!

AKO @ retna said...

hehehe tu laa..
kita pernah gak try..
tapi bila dah jadi kes camni, erkk lagi ragu2 nak try lagi..

AdanyaKauUntukku said...

retna..nak jawab soalan akhir....

PATOT...ha ha ha

AKO @ retna said...

ilaaa...

muahahahahaha.... :-D