, , ,

Buffet Ramadhan 2011: Hotel Legend

Ramadhan dah nak dekat kan.
Tak lama je lagi.

Musti ada yang tercari-cari kat mana nak berbuka nanti.
So salah satu nya, kowang leh try buffet ramadhan kat Hotel Legend ni.

Mostly warga kolumpo ni lebih suka makan di luar sahaja.
Apa tak nya, tiap kali klu berbuka kat luar, musti PENUH je tempat makan tu.

Jadi, dinasihatkan, klu kowang nak buka kat luar, 
sila cecepat buat tempahan terlebih dulu ye supaya tak frust nanti.

Selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak !

Nota Jemari: Klik je untuk PEMBESARAN
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.