Ako kan gi GIANT tadi.
Konon nya kan just nak beli storage box.
Tapi bila dah pusing-pusing satu GIANT, ternampak plak ada kioks promo produk MAGGI ni.
So, bila dah terpanggil tuk tengok produk baru dari MAGGI ni, kita pun TERbeli la sekali.
Ada 2 jenis perisa baru iaitu Fusian "Sarang KIMCHI" dan juga Fusian "Karai MISO".
OK tengok dari nama dedua produk ni, konpom dah tau kan ianya perencah pes Korea dan Jepun.
Kata nya harga satu cup ni RM5.25 tapi tak pasti tu harga promo atau memang harga yang diorang dah tetapkan.
Sebab kan teruja gak la nak rasa perisa baru ni kan, maka nya dengan berbesar hati, kita pun terus grab 4 cup sekali gus.
Kata nya kalau beli 2 akan dapat hadiah handphone holder + MaggiCup Kari.
Tapi kalau korang beli combo set 4 maggi baru ni, korang akan dapat LIMITED EDITION Premium Cutlery Set.
Nampak je set copstik dan sudu ni kan, memang tergedik la kan hati ni nak memiliki.
Pastu kan diorang suruh kita main wheel of fortune plak.
Ala yang ko pusing roda tu kan pastu jawab la soalan.
Senang je soalan nya.
Semua berkenaa MAGGI.
Bila dapat jawab, dapat la kipas comel ni PERCUMA!
(pic: google by maggi)
Sebab teruja sangat nak tau pasal produk baru MAGGI ni, ako pun google la.
Masuk kat website MAGGI dan terjumpa iklan dia.
Rupanya Lee Kwang Soo Duta produk baru ni.
Ha jom tengok apa yang best pasal MAGGI Kimchi dan Miso ni.
Sarang KIMCHI-Made with hot Korean chili paste and the tangy yet flavourful kimchi, topped with chunky garnishes like tofu puff and air-dried kimchi cut to the right size for that truly authentic taste. It’s the perfect combo you can’t resist!Karai MISO-Savoury miso paste specially from Japan blended with spicy chili oil, sprinkled with chunky garnishes like cabbage, tofu puff and corn - it’s the ideal blend of ingredients that makes you crave for more!
Nota Jemari: Lapar ni, jom try!!
0 Comments
Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com