, ,

"Dah ready ke sumer?!"


Seperti yang kowang sedia maklum, esok department ako akan mengadakan acara "JASM AMAZING RACE" di Lanai Kijang. Acara ini adalah bagi menggantikan team building kami yang terpaksa dicancel last minit kerna beberapa sebab. Plan asalnya nak buat hari Jumaat lepas tapi atas sebab2 tertentu lagi, maka ia ditunda ke hari esok.

Segala persiapan sudah pun dibuat. Komitee adalah diLARANG mengjoinkan diri dalam acara ini. *alahaii* dan konpom esok ako mmg payah nak snappy2 gambar mereka berkejar2an. *rugi* Tapi klu dah dasar suka bergambar, ako pedulik hape, harus ako cari ruang dan masa untuk mengsnappy gambar mereka sumer. So tunggu!!

Harap2 acara ini akan berjalan dengan lancarnya. Sekian.

Nota Jemari: musti kena MAKAN lagi
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.