Followers

Sunday, July 5, 2009

Jom ke Rumah Limas

*Entry kali ni mmg sengaja ako tempek gambar bebanyak. Sila jangan termuntah2 melayan gambar2 kat sini yek!!


Masa untuk mengORDER.
Mau makan apa yek???
Bersantai di bawah pondok.
Sangat teruja seperti di kampung.
Ooo tetiba windu kat kampung... huhu...


"ko nak makan apa dik?"
"kakak nak makan apa ye?"
"kita soh ayah je la yang orderkan.."


OK ok sumer jangan kaco. BIG BOS nak order tuh.
Kita makan je, OK!!! *wink*


Sangat sedap makanan-makanan itu.
Cuma x puas nak meratah ikan bakar pari tu... hehehe...
Pape pun time kasih banyak2 untuk makan malam yang melazatkan itu.


Layan pose istimewa dari mereka..
Memang wajib la kan klu ko dah melepak ramai2 sebegitu, musti la snappy2 sana sini. Tak suka?? Ha klu x suka jangan tengok, ok!!

Nota Jemari: mereka keluarga bahagia...

4 comments:

CT Delima said...

bila nak turun JB lagi ni........ nak makan2 gak huhuhu


Ret nanti plan baik2 punya, lain kali turun sama2 ehh hehehe

AKO said...

hhehee sowi kak ct aritu mmg just plan nak g kenduri jer...

xpe nnt one sweet day kita plan bebaik k ;)

Sis-Lin said...

jom jom jom..jom kepoh2...mai le,nnti kita makan atas pokok lak yek ramai2....

AKO said...

Lin,
hoyeeeeee ye ye ako tingin sgt nak panjat pokok.. eh silap nak makan atas pokok.. muahahhaa