,

Jom ke Rumah Limas

*Entry kali ni mmg sengaja ako tempek gambar bebanyak. Sila jangan termuntah2 melayan gambar2 kat sini yek!!


Masa untuk mengORDER.
Mau makan apa yek???
Bersantai di bawah pondok.
Sangat teruja seperti di kampung.
Ooo tetiba windu kat kampung... huhu...


"ko nak makan apa dik?"
"kakak nak makan apa ye?"
"kita soh ayah je la yang orderkan.."


OK ok sumer jangan kaco. BIG BOS nak order tuh.
Kita makan je, OK!!! *wink*


Sangat sedap makanan-makanan itu.
Cuma x puas nak meratah ikan bakar pari tu... hehehe...
Pape pun time kasih banyak2 untuk makan malam yang melazatkan itu.


Layan pose istimewa dari mereka..
Memang wajib la kan klu ko dah melepak ramai2 sebegitu, musti la snappy2 sana sini. Tak suka?? Ha klu x suka jangan tengok, ok!!

Nota Jemari: mereka keluarga bahagia...
Share:

4 comments:

  1. bila nak turun JB lagi ni........ nak makan2 gak huhuhu


    Ret nanti plan baik2 punya, lain kali turun sama2 ehh hehehe

    ReplyDelete
  2. hhehee sowi kak ct aritu mmg just plan nak g kenduri jer...

    xpe nnt one sweet day kita plan bebaik k ;)

    ReplyDelete
  3. jom jom jom..jom kepoh2...mai le,nnti kita makan atas pokok lak yek ramai2....

    ReplyDelete
  4. Lin,
    hoyeeeeee ye ye ako tingin sgt nak panjat pokok.. eh silap nak makan atas pokok.. muahahhaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.