BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU


Ala bukan susah pun nak join segmen BA yang satu nih..
Ko tempek je header blog dier...
Then ko buat satu entry pasal bloglist 2011 nih.
Pastu ko gi tempek url entry ko yang ini ke dalam entry dia yang itu.

Ha, dah siap!
Simple kan!
So apa tunggu lagi.
Klu berkenan dan berhajat, sila la join sekaki..
Klu tak berkenan dan tak berhajat, takde sape nak larang ko blah dedua kaki.

Muahahaha...........
Setel dan ako nak gi tempek url ako yang ini ke dalam komen en BEN!

Adios.

Nota Jemari: suka suki..
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.