Followers

Sunday, March 13, 2011

hi??

*klik untuk pemBESARan*

Tidaaaakkkkk!!
Apa jadah nya niii??????

Aritu dapat mesej dari 'pak itam'.
Arini check inbox, dapat mesej dari 'pak putih' plak.
Gurlpppp???!!!

Ni yang tak puas ati ni!!
Ye laa ni camne pak itam, pak putih leh view gambar dan info ako???

SPAM kah??
atau

erkkk...????

Nota Jemari: mana pegi fungdi PRIVASI ako kat FB ni???

10 comments:

TiNiE said...

ret, aku pon kerap dpt msg ceni kat fb. jenuh dah aku delete/report/block tapi keep on masuk jugak. as long as kita tak respon aku rasa shud b no problem kot...

AKO @ retna said...

iskk tp nyemak aje kat inbox kan.. ee x suker! x suker!

AdanyaKauUntukku said...

retna...

rasanya for messages saper2 boleh anto..cuma dia tak boleh tgk details je.....fren or not fren....

dia cam email..saper2 je boleh anto.........

AKO @ retna said...

masalahnya ila,
ako dah hide nama ako from search engine...

even nk hantar message kat inbox pun klu dia tak tahu nama kita, tak bole juga hantar kan, sbb FB still nak kena search nama kita kan, bukan kita htr mesej teru taip je nama, betul tak???

AdanyaKauUntukku said...

biasalah...org terror it nieH retna
main belasah..asal lepas...

huhuhu.....
buat dunno je ret..
jgn layan...
mengong tu

AKO @ retna said...

ahahaha ye ye mmg x layan pun cuma takut gak sbb klu drg leh curik2 pape info or gmbr ker...

Anonymous said...

ehemmmm.. s0 sweeettttt... smpai omputeh pn berkenan.. auuuwwwww.
tahniah!
kehkehkeh.

:)
akuFARA

AKO @ retna said...

cik fara,
auwww i x relaaaaa :p

Anonymous said...

u x rela. tapi,omputeh itu rela. apa macam? hehehehehehe

:)
akuFARA

AKO @ retna said...

eeee x moh x moh xmohhhhhhh bluwekk :p