,

hi??

*klik untuk pemBESARan*

Tidaaaakkkkk!!
Apa jadah nya niii??????

Aritu dapat mesej dari 'pak itam'.
Arini check inbox, dapat mesej dari 'pak putih' plak.
Gurlpppp???!!!

Ni yang tak puas ati ni!!
Ye laa ni camne pak itam, pak putih leh view gambar dan info ako???

SPAM kah??
atau

erkkk...????

Nota Jemari: mana pegi fungdi PRIVASI ako kat FB ni???
Share:

10 comments:

  1. ret, aku pon kerap dpt msg ceni kat fb. jenuh dah aku delete/report/block tapi keep on masuk jugak. as long as kita tak respon aku rasa shud b no problem kot...

    ReplyDelete
  2. iskk tp nyemak aje kat inbox kan.. ee x suker! x suker!

    ReplyDelete
  3. retna...

    rasanya for messages saper2 boleh anto..cuma dia tak boleh tgk details je.....fren or not fren....

    dia cam email..saper2 je boleh anto.........

    ReplyDelete
  4. masalahnya ila,
    ako dah hide nama ako from search engine...

    even nk hantar message kat inbox pun klu dia tak tahu nama kita, tak bole juga hantar kan, sbb FB still nak kena search nama kita kan, bukan kita htr mesej teru taip je nama, betul tak???

    ReplyDelete
  5. biasalah...org terror it nieH retna
    main belasah..asal lepas...

    huhuhu.....
    buat dunno je ret..
    jgn layan...
    mengong tu

    ReplyDelete
  6. ahahaha ye ye mmg x layan pun cuma takut gak sbb klu drg leh curik2 pape info or gmbr ker...

    ReplyDelete
  7. ehemmmm.. s0 sweeettttt... smpai omputeh pn berkenan.. auuuwwwww.
    tahniah!
    kehkehkeh.

    :)
    akuFARA

    ReplyDelete
  8. u x rela. tapi,omputeh itu rela. apa macam? hehehehehehe

    :)
    akuFARA

    ReplyDelete
  9. eeee x moh x moh xmohhhhhhh bluwekk :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.