Followers

Monday, April 11, 2011

Jelak dan MUAK, ok!!

Kawen!
Kawen!
Kawen!

Naik jelak dan muak bila soklan camtu berkumandang kat lobang tinger ako!

Arghh.....
Klu camni arr...
tak koser nak attend memana kenduri..

Lantak, ko nak cakap ako sombong ke..
lupa daratan ke..
yang penting hati tak saket!

Damn it!!
Mencik tul arr...

Nota Jemari: baru ingat nak jenguk kampung tapi klu camni arr...

9 comments:

Biqque said...

nyampah kan?

tak kawin, tanya bila nak kawin.
dah kawin, tanya bila nak anak.
dah ada anak, tanya bila nak tambah.
dah tambah sok kata kilang plak.

tak penah puas ke?

E K A said...

standard la awk...derg mmg camtu...kalu la sume tu di tangan kita tak pe .tp ni sume kejeNYA.dia saja yg tau waktu bila yg sesuai.cam saya ni,tak kawen org tanya bila nak kawen,bila dah kawen, org tanya bila nak ada baby...lg skt taw...siap kata nape tak preggy2 lagi...tension !!!

ch@ said...

buat taktau je kakRet, kita ni dah kawen pun, dah ada anak pun still juga kena jawab soalan2 macam kakRet tu. itula manusia.

rosdiana said...

anak pompuan!
anak pompuan!
anak pompuan!

Naik jelak dan muak bila soklan camtu berkumandang kat lobang tinger aku!

Arghh.....
Klu camni arr...
tak koser nak attend memana besday parti..

haa.. tak ke sama tu beb?
inilah dunia...

AKO @ retna said...

biqque,
aha nyampah kan....

Eka & ch@...
arrghh tension sebab soklan tu kuar dari molot mak sedara...

ros,
ahahaha ye ye betul tu!!

Sis-Lin said...

1hb dpt 2 jemputan kawin..

1 abang kandryx kawin kat dewan Mawar,JB..yokk ar..dia jemput gak..

lagi 1..sama date 1hb gak, Matox tunang..lepas zohor..adeiii jadual bertindih ler...huhuhuhu

AKO @ retna said...

Lin,
tak kot.. thanks inform n invite :)

AdanyaKauUntukku said...

sabo Retna sabo....
depa ni kadang2 bz body terlebih2
tanpa pk perasaan org
duk dendiam..cite pasal ikan patin lagik bagos kan...ni sibuk tanya hal peribadi org

AKO @ retna said...

mslhnyaaa ako tension betul laa, soklan tu dr makcik..
plak tu dah lama x balk kg, alih2 bila dapat soklan camtu, ermm ni yg buat ako malas nak attend kenduri doa selamat diaa..


argghhh tension OK! tension!