,

Jelak dan MUAK, ok!!

Kawen!
Kawen!
Kawen!

Naik jelak dan muak bila soklan camtu berkumandang kat lobang tinger ako!

Arghh.....
Klu camni arr...
tak koser nak attend memana kenduri..

Lantak, ko nak cakap ako sombong ke..
lupa daratan ke..
yang penting hati tak saket!

Damn it!!
Mencik tul arr...

Nota Jemari: baru ingat nak jenguk kampung tapi klu camni arr...
Share:

9 comments:

  1. nyampah kan?

    tak kawin, tanya bila nak kawin.
    dah kawin, tanya bila nak anak.
    dah ada anak, tanya bila nak tambah.
    dah tambah sok kata kilang plak.

    tak penah puas ke?

    ReplyDelete
  2. standard la awk...derg mmg camtu...kalu la sume tu di tangan kita tak pe .tp ni sume kejeNYA.dia saja yg tau waktu bila yg sesuai.cam saya ni,tak kawen org tanya bila nak kawen,bila dah kawen, org tanya bila nak ada baby...lg skt taw...siap kata nape tak preggy2 lagi...tension !!!

    ReplyDelete
  3. buat taktau je kakRet, kita ni dah kawen pun, dah ada anak pun still juga kena jawab soalan2 macam kakRet tu. itula manusia.

    ReplyDelete
  4. anak pompuan!
    anak pompuan!
    anak pompuan!

    Naik jelak dan muak bila soklan camtu berkumandang kat lobang tinger aku!

    Arghh.....
    Klu camni arr...
    tak koser nak attend memana besday parti..

    haa.. tak ke sama tu beb?
    inilah dunia...

    ReplyDelete
  5. biqque,
    aha nyampah kan....

    Eka & ch@...
    arrghh tension sebab soklan tu kuar dari molot mak sedara...

    ros,
    ahahaha ye ye betul tu!!

    ReplyDelete
  6. 1hb dpt 2 jemputan kawin..

    1 abang kandryx kawin kat dewan Mawar,JB..yokk ar..dia jemput gak..

    lagi 1..sama date 1hb gak, Matox tunang..lepas zohor..adeiii jadual bertindih ler...huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Lin,
    tak kot.. thanks inform n invite :)

    ReplyDelete
  8. sabo Retna sabo....
    depa ni kadang2 bz body terlebih2
    tanpa pk perasaan org
    duk dendiam..cite pasal ikan patin lagik bagos kan...ni sibuk tanya hal peribadi org

    ReplyDelete
  9. mslhnyaaa ako tension betul laa, soklan tu dr makcik..
    plak tu dah lama x balk kg, alih2 bila dapat soklan camtu, ermm ni yg buat ako malas nak attend kenduri doa selamat diaa..


    argghhh tension OK! tension!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.