Sambutan Harijadi AirAsia! Tambang dari 11 sen saja!


Terbang dari Kuala Lumpur
BaliClarkHanoiHong Kong
JakartaJohor BahruKota BharuKrabi
LangkawiMakassarPulau PinangPhnom Penh
SingapuraSurabayaSurat ThaniYangon
dan banyak lagi destinasi!
Ketahui lebihTempah dari 26 Nov - 2 Dis 2012    Terbang dari 3 Dis 2012 - 31 Mac 2013
Tertakluk kepada terma & syarat.

Email ni dah 3 hari yang lepas dapat.
Ada masa lagi nak buat tempahan ni.
Tapi .....
Verangan aje la nak klik butang tempahan dan bayaran.
Hanya mampu menyibuk dan menyesakkan lagi website AA sahaja.

Sadis ;(

"Buchuk, banjer saya tiket kapal torobang, pelissssss!!"

Kowang plak macam mana?
Destinasi pilihan seterusnya?

Nota Jemari: Nak ke KT pun terpaksa dibatalkan gara-gara budget, apatah lagi nak menempah satu seat dalam kapal torobang kan huhu.... S.E.K.I.A.N!
Share:

3 comments:

  1. tang mana yg 11sen tu pun, entahlah huhuhu..

    ReplyDelete
  2. still mahai jugak huhuhu mampu tengok aje leee - -''

    ReplyDelete
  3. ala.. 31 mac?? x bole la nmpk nye... wat la bln 5-7.. hehhehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.