Followers

Wednesday, November 28, 2012

Sambutan Harijadi AirAsia! Tambang dari 11 sen saja!


Terbang dari Kuala Lumpur
BaliClarkHanoiHong Kong
JakartaJohor BahruKota BharuKrabi
LangkawiMakassarPulau PinangPhnom Penh
SingapuraSurabayaSurat ThaniYangon
dan banyak lagi destinasi!
Ketahui lebihTempah dari 26 Nov - 2 Dis 2012    Terbang dari 3 Dis 2012 - 31 Mac 2013
Tertakluk kepada terma & syarat.

Email ni dah 3 hari yang lepas dapat.
Ada masa lagi nak buat tempahan ni.
Tapi .....
Verangan aje la nak klik butang tempahan dan bayaran.
Hanya mampu menyibuk dan menyesakkan lagi website AA sahaja.

Sadis ;(

"Buchuk, banjer saya tiket kapal torobang, pelissssss!!"

Kowang plak macam mana?
Destinasi pilihan seterusnya?

Nota Jemari: Nak ke KT pun terpaksa dibatalkan gara-gara budget, apatah lagi nak menempah satu seat dalam kapal torobang kan huhu.... S.E.K.I.A.N!

3 comments:

Zilla said...

tang mana yg 11sen tu pun, entahlah huhuhu..

hanie said...

still mahai jugak huhuhu mampu tengok aje leee - -''

watyz said...

ala.. 31 mac?? x bole la nmpk nye... wat la bln 5-7.. hehhehe