Bila BOS BLANJE - Ako Tetap Ako

Bila BOS BLANJE

 
Mana ko tak suspen kan, tetiba bos tanya nak dinner apa malam ni?
Hahaha... kot la lepas makan, kena buat keje.... wkakaka
Takde la, tak kisah pun kalau kena buat keje yang jadi suspen tu tetiba je tanya nak dinner apa?

Hahah paling senang order dari grab je la kan, so kita try tengok apa menu yang best.
Mula ako cakap nak subway je tapi dia soh kasi up sket....
Nak cari yang up up sket harga area umah ni ermm cam x de je hahaha...
so last-last ako soh je dia order food dari The Ko.Pi ni.

Sebab tetiba teringin nak minum frappe kat situ.
Maka nya kita order je la menu MCO combo promo iaitu creamy fettucini with Frappe.
Alhamdulilah dah dapat.
Tengkiu Zaryff!!
OK jom nak 'dinner' dulu la.

Nota Jemari: Awal gila ako dinner arini... hahah...

10 comments:

  1. murah rezeki selalu ada bos cenggini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaannn!! alhamdulilah minta murah rezeki dia slalu kan

      Delete
  2. Waah .. baik hati dan pengertian si bos.
    Bahagia loh bisa punya bos sebaik itu.

    ReplyDelete
  3. untungla ada boss leh belanja.. skrg mudah semua leh order online je kann.. 😅😅😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan btul tu... order dari KL, htr ke JB pun bole ahaha

      Delete
  4. Fuyooo dapnyaaa air itu.. kecurrr..
    Baik Boss awak.. lepas ni belanja saya pulak yaa hehehe

    ReplyDelete
  5. Semoga bertambah rezeki bosssss... Allah selamatkan bosssss

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.