Celebrate Besday Imran - Ako Tetap Ako

Celebrate Besday Imran

 
Again, Hepi besday Imran!!!!
Kali ni baru berkesempatan nak celebrate kat umah dia.
Kita makan-makan sesama kita je la ye.
Excited betul Uyum nak jumpa ngan abang Imran.
Kalau boleh, hari-hari nak lepak kat umah abang Imran.
Tak cukup korum ni tapi takpe kita kasi update sini.
Nanti memasing dah besar, boleh baca kisah korang kat blog Nina ye hahaha..
Tak sabar nak tunggu abang rayyan dan kakak rizqqa balik KL kan.
Insyallah kita doa-doa la moga covid ni cepat-cepat la dapat penawarnya.

Untuk Imran,
Selamat Hari Jadi 
Tahun ni awak dah masuk darjah 1.
Cepat nya awak dah besar.
Semoga awak akan terus jadi anak yang soleh.

Nota Jemari: Pasni awak bole ajar nina bahasa mandarin la kan 😁

2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.