APA KEPUTUSAN NYA???? - Ako Tetap Ako

APA KEPUTUSAN NYA????

 
Cerita pasal result....
Bukan result SPM hatta STPM...
Ini adalah result penilaian tahunan tempat keje ako.
Tahun ni sangat-sangat la berbeza.
Kalau tahun-tahun yang lepas, mereka menggunakan sistem "Excellent, Solid, Non-perform" tapi berlainan untuk penilaian tahun 2020 iaitu menggunakan sistem A1, A2, A3 .....etc

So persoalan nya, agak-agak result tahun ni boleh dapat A1 tak? 😆
Pape pun resultnya, alhamdulilah sangat bersyukur sebab masih lagi diberi peluang untuk meneruskan kerjaya di situ. Masih lagi sayanga kepadamu hahhaa...

Ha lagi satu, agak-agak ada BONUS tak???🙊

Nota Jemari: seminggu ni mood macam kelaut sikit.....

6 comments:

  1. Insya-Allah ada bonus :D
    Sejak WFH ni, boleh lupa pulak nak jenguk blog kawan2... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha kan....!!! kita pun lupa nk ltak link blog awak hahaha

      Delete
  2. Dpt A1 ke tu?? Congrats in advance.. nnt lanje eh sampai kuching 😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya mampu dapat A2 je hahaha.... aminnnn...!!

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.