Eat Cake Today - Ako Tetap Ako

Eat Cake Today

Besday kengkawan di awal tahun.
Memang tak sempat la nak prepare surprise kan.
Maka nya, kita guna khidmat EatCakeToday.com
Perkhidmatan ni ada di KL/Selangor, Penang dan juga Johor Bahru.
Sebab kan kita last minit nak order kan, so kita pilih cake yang bole delivery within 4 hours.
Belek punya belek, nak bagi kek macam dah biasa sangat.
So kita decide bagi besday gal brownies je la.
Maka nya kita pun pilih la dari list kat web tu.
Nasib la ada brownies.
Alhamdulilah, tak sampai sejam, kek dah sampai kat tangan besday gal.
Hepi besday Uniie Eka.
Moga tahun ni bertambah lagi rezeki dan sihat sokmo.
Hari ni pun ada besday lagi.
Macam biasa, kita cari macaroon sudah la kat EatCakeToday.com juga.
Happy besday Che Ta!
Moga tahun ni bertemu jodoh lagi...
Hahhaha...

Untuk korang yang last minit nak cari kek penghantaran, bole la cuba di EatCakeToday.
Untuk reward RM10 off coupon, korang bole la guna referral code ni masa pembayaran


Untuk warga Penang, boleh guna promo code ni
Promo code : Ectinpenang
RM10 off for LIMITED TIME

enjoy!!

Nota Jemari: Agak-agak tahun ni nak hadiah percutian, boleh tak?!😆😝

7 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.