REZEKI DIKONGSI BERSAMA: by MAMA's KITCHEN - Ako Tetap Ako

REZEKI DIKONGSI BERSAMA: by MAMA's KITCHEN

Rezeki dikongsi bersama!
Alhamdulilah moga bertambah lagi rezeki masing-masing.
Kisahnya sejak semalam kami bertukar-tukar rezeki.
Tak putus-putus budak delivery dok singgah umah hahaha...
Rezeki dari Bangi....
Jauh rezeki ni datang...
Tengkiu Sri.
Pepagi tadi rezeki ni sampai kat rumah.
Memang surprise gak la.
Mula ingatkan makanan yang kami order untuk breakfast.
Tapi bila tengok kotak besar lain macam je ni, hahaha dok pikir sape plak yang nak bagi kek pepagi ni.😆

Cheese tart & brownies dari MAMA's Kitchen.
Sedap weii... dah lama tak makan cheese tart.
Cheese yang padat dan bekas untuk tart cheese tu pun sedap.
Hahaha... 

Sebagai balasan semalam ako bagi kat dia Musang King dari Durian BB Park.
Ntah dalam banyak-banyak gugel tu, bole plak terjumpa website durian tu.
Malas nak pikir panjang, dah jumpa tu ako pun beli je la.😂

Lunch ako teringin nak makan sandwich "Tuna on Fire" from Garsa Kitchen.
Nah..... alhamdulilah memang ada rezeki lagi arini.
Hilang ngidam jap hahahaa...

Rezeki tidak berhenti di sini saja.
Ada lagi rezeki yang bakal tiba...

Nota Jemari: Sharing is caring kan.... 😍

2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.